Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Låna 25000

Ett lån på 25 000 kr kan användas till en mängd olika saker. Kanske kan det vara så att du behöver pengarna för att göra en drömresa till något spännande ställen, kanske är det så att du ska renovera ett rum i huset och behöver tillgång till pengar därför. Anledningen till varför är här inte speciellt intressant då det ju är upp till dig själv om du vill låna pengar eller ej.

Låna 25 000 med privatlån

Ska du låna 25 000 kr handlar det i princip uteslutande om den låntypen som man kallar för privatlån, ett annat namn för samma typ av lån är blancolån. Ett privatlån är helt enkelt ett vanlig lån som du kan skaffa hos ett låneinstitut eller en bank. Det som skiljer privatlån från andra lån som bolån är att det inte finns någon säkerhet för lånet. Detta för med sig att långivaren inte kan kräva in något direkt som betalning för lånet om du inte klarar av återbetalningarna. Tyvärr för detta med sig att långivaren anser det vara en större risk att låna ut pengar på detta vis. Större risk medför att du kommer att få betala en lite högre ränta än för t ex ett bolån. Dock ska man inte skrämmas för mycket av detta då det finns många privatlån som inte är speciellt dyra att skaffa.

Det kan dock skilja ganska kraftigt i ränta mellan olika långivare så det är absolut en smart idé att jämföra de olika aktörerna innan en ansökan om lån skickas in.

Alternativ för dig som vill låna 25 000 kr

Trevligt för dig som vill låna 25 000 kr är att det finns många olika banker och låneinstitut som erbjuder denna typ av lån. Ibland kan det dock vara lite svårt att få låna just denna summa hos en del låneinstitut då de har intervaller på 10 000 kr vilket innebär att det bara går att låna 20 000 och 30 000 kr. Vill du dock verkligen låna exakt 25 000 kr ska detta inte vara något problem då det fortfarande finns många alternativ för dig, t ex erbjuder alla större kända banker privatlån av denna storlek.

Lite längre ner på denna sida kan du hitta ett antal länkar till olika banker och låneinstitut som erbjuder dig att låna 25 000 kr. Vi har där även gjort en snabb jämförelse på de räntorna som de tar ut för ett lån.

Villkor för lån på 25 000 kr

Det är egentligen inga speciella konstigheter för dig som vill låna pengar i form av ett privatlån utan det är vanliga grundläggande villkor som gäller. Vanligtvis krävs det t ex att du har ett arbete som för med sig en inkomst på ungefär 10 000 kr i månaden för att du ska bli godkänd. De allra flesta långivarna säger även nej till ansökningar från personer som har betalningsanmärkningar, det finns dock undantag. Du måste även självklart vara myndig för att få låna och även skriven här i landet. Klarar du dock dessa krav har du mycket goda chanser att få godkänt när banken genomför sin kreditprövning.

Återbetalningstiden för ett lån på 25 000 kr kan du bestämma ganska mycket själv över. Du kan vanliga välja ganska fritt mellan 1 – 13 års återbetalningstid. Självklart finns det variationer här också men du kan iaf alltid välja mellan ett flertal alternativ. Generellt kan man säga att de långivare som bara lånar ut lite mindre summor även har regler som säger att löptiden inte kan vara längre än ungefär 5 år. Man kan även som en liten riktvisare säga att en lång återbetalningstid innebär att lånet totalt kommer att bli dyrare än om du tar en kort återbetalningstid.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst