Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Låna 20000

På denna sida hoppas vi att kunna ge dig som är intresserad av att låna 20 000 kr dels goda tips men även ett antal bra länkar som du kan ha användning för. Längst ner på sidan kan du hitta en snabb jämförelse av räntor från ett antal långivare som lånar ut denna summa. Som du då snabbt ser är det viktigt att välja rätt långivare då det skiljer mycket i kostnad.

Enkelt att låna 20 000 kr

På senare år har det blivit mycket enklare att låna 20 000 kr, detta mycket tack vare nätet. Tidigare var man ju tvungen att springa ner till sitt lokal bankkontor för att där ansöka om lånet. Numera kan du istället söka om ett lån när som helst på nätet. Det är även mycket enklare att söka ett lån på nätet då det egentligen bara är ett enkelt formulär som du behöver fylla i.

Långivaren kommer sen snabbt komma till ett beslut angående din låneansökan. Får du ett positivt svar på din ansökan där du vill låna kan du räkna med att ha pengarna på kontot inom ett par dagar som allra längst. Hur snabbt det går beror lite på hur ansökningsförfarandet ser ut. Lånar du pengar hos en långivare där du kan identifiera dig genom t ex Bank-ID eller liknande kan pengarna finnas tillgängliga snabbare. Standard sedan tidigare har annars varit att du får antingen skriva ut lite papper som ska skickas in eller få dem postade till dig. Då är det först när dessa kommer in till långivaren som pengarna betalas ut.

En sak du ska tänka på är att det är väldigt enkelt att låna på nätet. Detta kan föra med sig att folk lånar pengar när de inte borde göra det egentligen. Så slutsatsen är att du verkligen ska fundera igenom ifall du behöver låna pengarna eller ej innan du beslutar dig för att göra det. Är du det minsta tveksam är det troligen bättra att skippa att låna för tillfället.

Var kan man låna 20 000 kr

Det finns ett flertal långivare som erbjuder dig att låna 20 000 kr. t ex finns ett antal av dem lite längre ner på denna sida. Går du sen in på vår sida för jämförelse av privatlån kan du där få en uppfattning om deras räntor för att på det viset hitta det bästa lånet.

En fördel för dig som letar efter ett lån av denna storlek är att alla stora banker lånar ut denna summa. Sedan finns det även ett antal lite mindre låneinstitut som kan tänkas låna ut också. En fördel med att de stora bankerna är att de ofta har en förhållandevis låg räntenivå.

Lån utan säkerhet

När du vill låna 20 000 kr är det ett så kallat privatlån (blancolån) som du söker. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Lite snabbt innebär detta att du inte erbjuder långivaren något i säkerhet för ditt lån. Vilket för med sig att risken är större för dem att låna ut några pengar och därmed blir räntan normalt högre. Fördelen är att det inte sätts några krav på att pengarna ska användas till något speciellt så du styr själv helt vad du ska göra med dem.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst