Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Låna 15000

Att låna 15 000 kr är hyfsat liknande som att låna antingen 10 000 eller 20 000 kr. Det som skiljer är att det inte är säkert att alla långivare erbjuder dig att låna just denna exakta summa. Dock ska det inte vara några större problem att hitta långivare där du kan låna 15 000 kr då det finns ett flertal som lånar ut denna summa. Dock ska du vara medveten om att urvalet blir lite mindre.

Lån utan säkerhet

Ska du låna 15 000 kr är det ett lån utan säkerhet som gäller. Lite kort kan man säga att ett lån utan säkerhet innebär att du inte ger långivaren något som de kan ta tillbaka som betalning om du inte skulle klara av att återbetalningarna på lånet. Detta för med sig en större risk för långivaren och detta innebär i förlängningen att du vanligtvis får betala en lite högre ränta när du lånar utan säkerhet.

Privatlån

Den formen av lån som du är ute efter när du vill låna 15 000 kr är oftast privatlån. Privatlån sträcker sig vanligtvis från cirka 10 000 kr och upp till 350 000 kr. Återbetalningstiden kan man ofta välja ganska fritt mellan, det är vanligt att du kan välja mellan 1-12 år. Ett annat ord som används för att beskriva ett privatlån är blancolån, det är exakt samma sak.

Mikrolån

Det ska också sägas att det numera börjar dyka upp en del långivare som erbjuder denna summa fast i något som närmast kan kallas för mikrolån. Vanligtvis är mikrolånen klart mindre men dessa lån är i grund och botten som mikrolån men skiljer sig lite i löptid. När andra mikrolån sträcker sig från ca 30 till 90 dagar börjar dessa istället på 90 dagar och kan sträcka sig upp till ett år. Det är alltså kanske inte mikrolån på samma sätt som det var i början när de dök upp men de är närmare mikrolån än vanliga privatlån.

Vilka lånar ut 15 000 kr?

Lite längre ner på denna sida så kan du hitta förslag på ett antal långivare som erbjuder dig att låna 15 000 kr hos dem. Kanske passar någon av dessa bra. Vill du få en uppfattning om räntor och andra kostnader hos dessa långivare är tipset att du besöker vår sida för jämförelse av privatlån. Där hittar du information som kan hjälpa dig att låna 15 000 kr billigare.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst