Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Låna 1000

Är du intresserad av att låna 1 000 kr kan vi här förhoppningsvis hjälpa dig genom att berätta lite hur det funkar och även ge dig ett antal bra länkar till olika långivare som kan vara intressanta. Vill du snabbt hitta en jämförelse av priser för denna typ av lån är tipset att titta under denna artikel där det där finns en lista med länkar och prisuppgifter.

Låna 1 000 genom ett mikrolån

Ska man låna 1 000 kr är det ett mikrolån som gäller, eller SMSlån som de också ofta kallas för. Mikrolån är benämningen man använder för lån som sträcker sig från ungefär 500 kr och upp till ca 10 000 kr. På senare år har större mikrolån börjat att dyka upp på marknaden. Det kan då handla om lån upp till 15 000 kr.

Var kan man låna 1 000 kr

Det finns många olika långivare som erbjuder dig att låna 1 000 kr. Detta är bra för dig som konsument då du därmed enkelt kan jämföra priser och villkor hos många olika långivare för att på detta viset hitta de allra bästa priserna.

Som sagt var kan du lite längre ner på denna sida kan du hitta priser för ett antal av dessa långivare. Något som du då snabbt ser är att det varierar kraftigt i kostnad att låna av de olika alternativen. Det är alltså klart värt att titta runt en del innan något beslut fattas.

Hur ansöker man om att låna 1 000 kr

Du har två olika bra sätt att välja på om du vill låna 1 000 kr. Det första alternativet är att ta lånet direkt här på Internet. Långivarna har enkla formulär som du kan fylla i, gör du detta kan du räkna med att du får ett snabbt svar och isf pengarna på kontot kvickt. Att låna på nätet kan ibland innebära att man får skicka iväg ett SMS för att få en aktiveringskod. Om en sådan kod behövs kostar det dig normalt lite pengar. Se upp så att du därför inte skickar in ansökningar i onödan då detta är pengar du aldrig får tillbaka. Vissa långivare kan även vara lite otydliga när de räknar ut pris för ett lån hos dem. Det är inte alls säkert att SMSkostnad för ansökningskod är medräknad. Tittar du på våra jämförelser så har vi alltid räknat med denna kostnad.

Det andra alternativet är att utnyttja mobilen för att ta lånet. Vill du göra det går du inte på önskad långivares hemsida och där kollar upp vilket nummer du ska skicka ditt SMS om att du vill låna 1 000 kr till. När du skickat iväg detta kommer du att få ett svar där du ombeds skicka in information liknande den du fyller i på långivarens hemsida. Svarar du sedan långivaren och de är nöjd med ditt svar kan du räkna med att även här ha pengarna på kontot snabbt.

Nackdelar med att låna 1 000 kr

Det finns ett par nackdelar med att låna 1 000 kr genom ett mikrolån. För det första så måste du räkna med att du får betala cirka 300 kr för lånet. Tänk därför igenom noga innan om du tycker att det är värt det eller ej.

För det andra måste du ganska snabbt ha pengar på kontot för att täcka ditt lån på 1 000 kr då du förväntas betala tillbaka skulden efter 30 dagar. Känner du dig minsta tveksam på att ha denna summa tillgänglig ska du inte låna.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning