Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Låneförmedlare

Låneförmedlare - Det finns flera företag som man kan kalla för låneförmedlare. Detta är företag som själva inte lånar ut pengar till dig, utan istället sammanför dig med de banker och långivarna som kan erbjuda dig att lån som passar dig.

Snabbt kan man säga att det går till så att du skickar in en ansökan till låneförmedlaren som  skickar den vidare till alla de långivare de samarbetar med. Du får sedan en offert tillbaka från alla långivare som kan tänka sig att låna ut till dig (vars villkor du uppfyller osv). 

På detta vis kan du se räntor och avgifter för många olika lån och välja den billigaste långivaren. Ytterligare positivt för dig är att det inte kostar något att använda sig av en låneförmedlare. De tjänar sina pengar genom en provision från långivarna och inte från dig.

Det finns mycket bra och nyttigt att veta om låneförmedlare och du kan läsa våra stora artikel om detta för mer information.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst