Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Jämför Banklån
Jämför Billån
Jämför Bolån
Jämför Privatlån / Blancolån
Jämför Kontokredit / Onlinekredit
Jämför SMSlån / Mikrolån
Jämför låneförmedlare
Jämför lån med betalningsanmärkning
Jämför snabblån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Jämför Privatlån / Blancolån

Alla kan behöva låna pengar ibland och om du behöver låna med en löptid på ett år eller mer kan det finnas ett bra privatlån i denna lista. Det kan även kallas för banklån, konsumtionslån eller liknande men det är samma sak. Låna från runt 10 000 kr till över 500 000 kr, utan någon säkerhet. Perfekt för renoveringar, bilköp och andra dyrare saker om du inte riktigt kan köpa kontant. Jämför privatlån och hitta billigaste lånen nedan.

Vissa dyrare privatlån klassas som högkostnadskrediter. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

Lite mer om våra jämföreler av privatlån och blancolån

Ifall du letar efter ett billigt privatlån har du hittat rätt. Vi har en omfattande jämförelse med mängder av banker och andra långivare som erbjuder privatlån / blancolån.

I vår jämförelse kan du snabbt se vilka lån som har lägst ränta och jämföra banker mot varandra. Du kan kolla villkor så som löptid och lånebelopp och även filtrera på t ex låneförmedlare eller långivare som erbjuder låneskydd / låneförsäkring. Du hittar prisvärda privatlån på belopp från så lite som 5 000 kr och som mest 400 000 kr.

Det är värt att tänka på följande:

  • Glöm inte att din ränta och återbetalningstid är individuell och bestäms tillsammans med långivaren. Det är alltså inte så troligt att du alltid kan få lägsta räntan.
  • Låneskydd är en försäkring som du kan teckna tillsammas med ditt lån som är till för att skydda dig om du skulle få problem att betala lånet på grund av t ex arbetslöshet eller sjukdom.
  • Det finns många större banker som erbjuder privatlån och blancolån men även många andra lite mindre och nya långivare har nu börjat ge sig in på marknaden. Du kan t ex hitta många lite mindre privatlån på t ex 10 000 - 30 000 kr.
  • Låneförmedlare lånar inte ut pengar själva utan samlar många banker och långivare under sig. Du kan sedan ansöka om ett privatlån med en enda ansökan och bara en enda kreditupplysning. Du får offerter från alla långivare och kan sedan välja den billigaste eller som du gillar bäst.
  • När du lånar är 30 % av räntekostnaden möjlig att dra av på skatten vid deklaration. Du får tillbaka pengarna i samband med skatteåterbäring eller kan du dra av dem mot andra kostnader.

Undvik onödigt dyra lån

Att låna är inte gratis, så man ska alltid tänka efter innan man tar ett lån. Vissa lån är dyrare än andra och det är smart att försöka välja så billiga lån som möjligt. De med lägst ränta och små avgifter. Vår jämförelse hjälper dig att hitta de bra långivarna, så att du inte lånar till onödigt hög ränta. Här nedan kommer lite andra tips för att hitta billiga privatlån.

  • Jämför alltid lån och välj bort de dyraste långivarna om du kan.
  • Glöm inte att även kolla på avgifter såsom uppläggningsavgift, aviavgift och sådant som kan påverka det totala priset. För att få en bättre uppfattning om vad ett lån kostar kan du kolla på effektiv ränta, som är en sammanslagning av alla kostnader för ett lån.
  • Låneförmedlare kan vara ett bra sätt att ansöka om lån. Du kan då ansöka en enda gång och med en enda kreditupplysning, men ändå få din ansökan skickad till många olika långivare. Du kan sedan välja det erbjudande som är bäst.
  • Du kan alltid återbetala ett privatlån i förväg om du vill. Du kan när som helst betala lite extra eller lösa hela lånet, utan att det kostar dig något extra. Om du löser ett lån tidigare än planerat så kan du spara in pengar som hade gått åt till räntan. Detta gäller speciellt för dyrare lån med hög ränta.


Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.