Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Kreditgräns

Kreditgräns - Hur stark din ekonomi är styr hur mycket pengar du kan få låna som max. Det beloppet som din ekonomi klarar av enligt långivarna är din kreditgräns. Detta ord används inte så ofta för vanliga lån, då det ju där normalt handlar om hur mycket du vill låna och vad de har för lånebelopp att erbjuda.

Kreditgräns används oftast för kreditkort eller kontokrediter där man skaffar en rullande kredit. Då bestämmer man hur mycket man har som kredit, som ska finnas redo att nyttja. Detta beror på vad man själv vill ha men även som sagt på kreditgivaren känner att din ekonomi klarar av.

Många gånger kan du först beviljas en lägre kreditgräns för att sedan få ett erbjudande om att höja den när kreditgivaren har sett att du sköter dina återbetalningar ordentligt.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst