Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Kredit lån

Kreditlån - Detta är ett litet intressant ord då det egentligen är att säga samma sak två gånger om. Det är nämligen så att ett lån är en kredit. Det är lite som att kalla en bil för bilfordon.

Vad olika personer syftar på när de pratar om ett kreditlån är lite svårt att veta. Köper du saker på kredit så innebär det ju att du får en vara direkt och betalar för den senare. Använder du ditt kreditkort så har du utnyttjat en kredit. Om du har tagit ett vanligt lån så är detta också en kredit även om man kanske normalt kallar det bara för ett lån istället.

Kanske är det så att ordet kreditlån har kommit från att man helt enkelt vill få något att låta lite mer intressant än det verkligen är. Om någon kallar sitt lån för ett kreditlån så är det förmodligen bara ett helt vanligt lån eller en helt vanlig kredit.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst