Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Snabblån betalningsanmärkning

Går det att få ett snabblån trots betalningsanmärkning?

Som tur var ska det gå att få ett snabblån även om du råkar ha en betalningsanmärkning. Sen kan man aldrig ge några garantier för att bankerna kommer att godkänna en ansökande som vill ha ett snabblån och har betalningsanmärkning. Om banken godkänner styrs av deras egna regler och rutiner.

De regler och rutiner som styr om en ansökan blir godkänd eller trots betalningsanmärkning varierar som sagt kraftigt från bank till bank. Det man snabbt kan säga är att vissa banker säger nej direkt när de upptäcker att en ansökande för ett snabblån har en betalningsanmärkning. Andra banker säger inte nej direkt utan gör en grundlig koll av ekonomin innan de bestämmer sig. Det är denna typ av banker som därmed kan godkänna ett snabblån trots betalningsanmärkning.

Hur hittar man en bank som erbjuder snabblån trots betalningsanmärkning?

Bankerna som erbjuder denna form av lån brukar påpeka det klart och tydligt på sina hemsidor då det ju är ett bra konkurrensverktyg för dem. Titta därför runt lite på olika banker så kommer du snabbt att se om de har snabblån trots betalningsanmärkning i sitt utbud.

Du kan även hitta länkar till ett antal banker som erbjuder snabblån upp till ett par tusen kronor på denna sida. Längre ner på sidan kan du hitta en sammanställning på vilka banker som erbjuder dig att ta ett snabblån trots betalningsanmärkning.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst