Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Thorn

Rösta:
0
0

  • Eff. ränta: 10.36 - 24.41 %
  • Belopp: 10000 - 100000 kr
  • Minsta inkomst: ?
  • Uppl.avgift: 595 kr
  • Ränta: 9.84 - 21.6 %
  • Löptid: 1 - 5 år
  • Åldersgräns: ?

Det var en österrikare vid namn Jules Thorn som på 40-talet kom på idén att man kunde hyra ut radioapparater. Denna idé har sedan utvecklats till att bli ett stort företag som har butiker i stora delar av världen. Till Sverige kom Thorn 1969.

Numera håller man inte bara på med uthyrning av olika former av varor utan man har även börjat sälja prylar. Men det som intresserar oss här är att man även har börjat att låna ut pengar till konsumenter.

Hos Thorn kan du ta ett vanligt privatlån från 5 000 kr upp till maximalt 50 000 kr. Återbetalningstiden väljer du själv med den begränsningen att den måste vara mellan 1-5 år. Den totala kostnaden för lånet kommer att bli större ju längre du lånar pengarna. Har du därför det bra ekonomiskt är det idé att försöka att betala tillbaka pengarna så snabbt som möjligt.

Är det så att du söker efter ett mindre privatlån kan det kanske vara en idé att kolla om Thorn passar dig. Glöm bara inte att först kolla upp andra långivare för att se om de är bättre eller ej. Visar det sig att Thorn är det bästa alternativet kan du då känna sig säker på att du gjort allt för att hitta det som passar dig bäst.

Vad krävs för att låna hos Thorn?

För att få låna pengar hos Thorn krävs det av dig att du är myndig, att du sedan har en fast inkomst som gör att du klarar av betala tillbaka lånet. Du får även inte har några aktiva betalningsanmärkningar registrerade på dig.

Klarar du dessa villkor kommer din ansökan troligen att godkännas efter den vanliga kreditprövningen. Thorn använder sig också av individuell ränteprövning och det är efter kreditprövningen som denna sätts beroende på statusen på din privatekonomi.

Thorn erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån från 5 000 kr upp till maximalt 50 000 kr.

Direktlänk till Thorn

Ifall du tycker att Thorn kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för ett privatlån hos Thorn

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: 595 kr
Ränta: 9.84 - 21.6 %
Effektiv ränta: 10.36 - 24.41 %
Åldersgräns: 1 år
Minsta årsinkomst: ?
Lånets löptid: 1 - 5 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 100000 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst