Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

SMSpengar

Rösta:
0
0

SMSpengar har mikrolån / SMSlån i sitt utbud och du kan låna mellan 500 kr och 10 000 kr i upp till 90 dagar. Är det ett lån av den typ som de erbjuder kan bolaget klart vara intressanta att kolla upp, men glöm inte för den delen bort att kolla upp andra innan du bestämmer dig.

Det som låneinstitutet iaf erbjuder är mikrolån som både kan sökas direkt på nätet eller med hjälp av telefonen enbart. Har du betalningsanmärkningar är inte SMSpengar något för dig då de inte godkänner sådana ansökningar.

Ansökan

Vill du ansöka om ett lån hos SMSpengar kan du välja på två olika sätt att göra detta. Det är dels en ansökan via deras ansökningsformulär på hemsidan eller så använder du din mobiltelefon och skickar ett SMS till dem.

Väljer du att ansöka på deras hemsida kommer du att få fylla i grundläggande information om dig själv för att SMSpengar ska kunna ta ett beslut om de vill låna ut pengarna eller ej. Det krävs även att du fyller i en ansökningskod. Hur du får tag i denna står klart och tydligt på hemsidan.

Vill du låna pengarna med din telefon går du också in på hemsidan och där följer de stegen som de beskriver.

Vad krävs för att få låna?

För att få låna pengar hos SMSpengar krävs det att du för det första är myndig, har en fast adress och är folkbokförd i Sverige. Du får inte ha några aktiva betalningsanmärkningar registrerade.

Krav på inkomst är att låntagare under 18 år måste tjäna minst 100 000 kr per år. Är den ansökande 20 år eller äldre måste årsinkomsten vara som lägst 25 000 kr.

Utbetalningarna

  • Om du ansöker och får denna beviljad före 13:00 en helgfri vardag kommer pengarna att vara utbetalade till kontot senaste kl 17:00.
  • Godkänns låneansökan efter klockan 13:00 kommer pengarna att finnas på kontot senast 09:30 nästa helgfria vardag.
  • Har du bankkonto hos Handelsbanken, Nordea eller Danskebank kommer pengarna att komma in ännu snabbare. Där tar det bara 10 minuter efter godkännandet innan de finns på kontot.

SMSpengar erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån / SMSlån upp till 10 000 kr.

Direktlänk till SMSpengar

Ifall du tycker att SMSpengar kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kostnad för olika lånebelopp hos SMSpengar

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning