Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Nettofinans

Rösta:
0
0

Nettofinans kör på en mycket enkel lösning med ett enkelt lån på antingen 10 000, 15 000, 20 000 eller 25 000 kr. Du kan inte välja löptid utan den är alltid fem år. Det finns ingen uppläggningsavgift eller avigift utan bara räntan.

Räntan på lånet är lite högre som kompensation för att det inte finns några andra avgifter. Fördelen är att det är ett mycekt enkelt lån där man snabbt och lätt kan se hur mycket det kommer att kosta varje månad.

Nettofinans har valt att lägga ett ganska stort fokus på smidighet för dig som vill låna av dem. Detta visar sig t ex genom att det går att ansöka om lån med hjälp av e-leg. Något som gör att du kan skriva under avtalet direkt och därmed även få pengarna in på kontot ganska snabbt.

Vem kan låna av Nettofinans?

För att låna pengar krävs det att du har fyllt 20 år. Det finns även en övre gräns och denna ligger på 60 år. Som vanligt ska du vara skriven här i Sverige. Finns det betalningsanmärkningar behöver detta inte vara ett hinder för ett lån. Kreditprövningen som görs tar detta beslut med anmärkningarna i åtanke.

För att kunna bli godkänd krävs det självklart en inkomst som Nettofinans anser är tillräckligt stor. För närvarande ligger kravet på 150 000 kr per år i inkomst.

Nettofinans erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån på antingen 10 000, 15 000, 20 000 eller 25 000 kr.

Direktlänk till Nettofinans

Ifall du tycker att Nettofinans kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för lån hos - Nettofinans

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst