Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Lendo

Rösta:
0
0

  • Eff. ränta: 4.23 - 33.23 %
  • Belopp: 10000 - 500000 kr
  • Minsta inkomst: 110000 kr
  • Uppl.avgift: 0 kr
  • Ränta: 2.95 - 29.95 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 18 år

Lendo har som affärsidé att man ska hjälpa sina kunder att få ett lån så snabbt och enkelt som möjligt. Lendo är därför inte en bank i sig utan de erbjuder en tjänst som är tänkt att hjälpa dig som konsument.

Det går till så att du skriver in hur mycket det är som du vill låna. Lendo kommer då att ge dig ett antal förslag på lån från olika banker. Du bestämmer dig då för vilken bank du tycker är bäst och får papper från den banken hemskickade som du fyller i och skickar tillbaka. Sen när banken har fått tillbaka papperna så kommer du att få dina pengar utbetalade. Bankerna har två arbetsdagar på sig att lämna ett förslag till dig. Så det går kanske inte lika snabbt som det gör om du lånar direkt genom en viss bank men fördelen är att du kanske kan spara pengar.

Enligt oss är detta en klart trevlig tjänst som man klart kan testa. Tänk bara på att du inte enbart ska använda dig av Lendos tjänst fast att den är bra. Titta också runt själv så att du vet att du inte missat något intressant.

Villkor

Det är ganska standardkrav som ställs från Lendo på potentiella långtagare. Det krävs alltså att det finns en fast inkomst antingen från tjänst eller pension. En kreditprövning måste sedan också klaras och den förutsätter att ekonomin är i god ordning. Ju större det önskade lånet är desto högre blir även kraven på ekonomiska muskler.

Betalningsanmärkningar

Hur stort lån som önskas tas spelar här stor roll. Är det ett lån över 30 000 kr går det inte att få ett sådant med hjälp av Lendo om det finns aktiva betalningsanmärkningar.

Är det ett lån upp till 60 000 kr som söks finns det dock möjligheter att få det med hjälp av Lendos tjänst. Den vanliga kreditprövningen måste självklart fortfarande klaras av och det får inte finnas någon aktiv skuld hos Kronofogden. Klaras dessa villkor av är det möjligt att låna pengar trots en betalningsanmärkning.

Lendo erbjuder följande tjänster:

  • Förmedling av privatlån från 5 000 kr upp till 400 000 kr.
  • Möjligt att få ett privatlån upp till 60 000 kr trots aktiv betalningsanmärkning.

Direktlänk till Lendo

Ifall du tycker att Lendo är något för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för ett privatlån hos Lendo

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: 0 kr
Ränta: 2.95 - 29.95 %
Effektiv ränta: 4.23 - 33.23 %
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 110000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 500000 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst