Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Länsförsäkringar

Rösta:
0
0

Så som namnet antyder går det att genom Länsförsäkringar införskaffa ett antal olika typer av försäkringar. Dock är inte detta enbart vad de jobbar med. De har lokala och självständiga bank- och försäkringskontor som är samlade under Länsförsäkringar AB. Där går det att låna i olika former så som exempelvis bolån och privatlån. Men det går även att öppna sparkonto, placera pengar i värdepapper eller ha hand om det egna pensionssparandet.

Länsförsäkringars lån

Tittar man på deras privatlån är det möjligt att låna från 20 000 kr upp till 250 000 kr. Den kortaste löptiden som går att välja är 1 år och som allra längst kan ett lån återbetalas på 10 år. Deras bolån är ett bolån som alla andras vilket t ex innebär att det går att få upp till 85 % i bottenlån.

En kreditprövning utförs innan en låneansökan godkänns och för att klara av denna ska ekonomin vara i god ordning. Detta innebär att tillräckligt mycket pengar i form av en fast inkomst varje månad ska komma in för att kunna återbetala lånet utan problem. Vidare bör det inte finnas en stor mängd andra skulder eller betalningsanmärkningar. Generellt kan man säga att kraven är hårdare när det gäller privatlån då dessa inte har någon säkerhet vilket ett bolån har.

Länsförsäkringar erbjuder följande typer av tjänster:

  • Privatlån på 20 000 - 250 000 kr.
  • Bolån
  • Kontokredit
  • Byggnadskredit
  • Sparkonto, privatkonto etc
  • Försäkringar
  • Pensionssparande

Direktlänk till Länsförsäkringar

Ifall du tycker att Länsförsäkringar kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad lån hos Länsförsäkringar

Bolån

Rörlig ränta (3 månader): 2.23 %
1 år fast ränta: 2.19 %
2 år fast ränta: 2.16 %
3 år fast ränta: 1.95 %
5 år fast ränta: 2.3 %
10 år fast ränta: 3.4 %
Bottenlån: Upp till 85 %
Lånets löptid: ?

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst