Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

L'EASY

Rösta:
0
0

  • Eff. ränta: 10.36 - 24.41 %
  • Belopp: 10000 - 50000 kr
  • Minsta inkomst: ?
  • Uppl.avgift: 595 kr
  • Ränta: 9.84 - 21.6 %
  • Löptid: 1 - 6 år
  • Åldersgräns: 20 år

L'EASY sysslar inte enbart med att sälja och hyra ut långvariga förbrukningsartiklar som vitvaror, TV/DVD/Surround, digitalkameror, PC:n och mobiltelefoner. Utan det går även att låna pengar från dem.

Lånet som de erbjuder är ett privatlån av de lite mindre slaget. Det går att låna från 5 000 kr upp till 25 000 kr. Detta lånet återbetalas sedan på 1 - 5 år beroende på vad man själv känner. Som alltid blir månadskostnaden lägre om man väljer att återbetala under en längre period men det totala priset blir högre.

L'EASY kommer att utföra en kreditprövning på den som lånar och där är kraven t ex att du ska vara minst 20 år gammal och det får inte finnas några aktiva betalningsanmärkningar. Vidare krävs det som vanligt att man har en inkomst som är tillräckligt stor för att klara av att betala tillbaka lånet enligt den tänkta planen.

L'EASY erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån på 5 000 - 25 000 kr.

Direktlänk till L'EASY

Ifall du tycker att L'EASY kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för ett privatlån hos L'EASY

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: 595 kr
Ränta: 9.84 - 21.6 %
Effektiv ränta: 10.36 - 24.41 %
Åldersgräns: 20 år
Minsta årsinkomst: ?
Lånets löptid: 1 - 6 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 50000 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst