Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Kundfinans

Rösta:
0
0

Kundfinans är en av de långivarna som erbjuder folk att söka mikrolån och SMSlån. Hos kundfinans kan du låna mellan 500 - 12 000 kr snabbt och smidigt med hjälp av Internet eller din mobiltelefon. Det går även att låna pengar från Kundfinans genom att ringa upp dem. Att låna ut pengar på det viset man gör numera har bolaget sysslat med sedan 2006.

För att få låna hos kundfinans krävs det

Det krävs att du är mellan 18 och 70 år gammal, har en taxerad inkomst på iaf 100 000 kr. Du får även inte ha några aktiva betalningsanmärkningar eller ha något skuldsaldo. Det krävs vidare att du har ett svenskt bankkonto och att du klarar av en vanlig kreditprövning som utförs vid ansökan om lån.

Du måste även ha ett mobiltelefonabonnemang registrerat på dig. Du får även inte ha ett hemligt nummer då Kundfinans då inte kan utföra sina kontroller på ett korrekt sätt.

Du får bara ha ett aktivt lån hos Kundfinans åt gången. När du har betalat tillbaka ett lån är det fritt fram att låna pengar igen.

När kan man ansöka och när betalas pengar ut?

Det går alltid att skicka in en ansökan. Dock kommer bara ansökningar att behandlas under kundtjänst öppettider. Kundtjänsten har öppet 08:00 - 18:00 alla vardagar och 10:00 - 14:00 på lördagar. Efter en godkänd ansökan betalas pengarna ut direkt under dessa tider. När pengarna sedan kommer in på kontot styrs till stor del av vilket bank låntagaren har och när på dygnet som lånet godkänns. Du kan iaf räkna med att ha pengarna som allra senast efter 24 h förutsatt att det är en helgfri vardag.

Kundfinans erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån för nya kunder från 500 kr upp till 5 000 kr.
  • Mikrolån för återkommande kunder från 500 kr upp till 12 000 kr.

Direktlänk till Kundfinans

Ifall du tycker att Kundfinans kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kostnad för olika lånebelopp hos Kundfinans

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning