Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Kredit 365

Rösta:
0
0

 • Belopp: 1000 - 5000 kr
 • Löptid: 30 dagar
 • Förläng lån: Nej
 • Gratis lån: Ja
 • Åldersgräns: 18 år
 • Anmärkning: Ja
 • Registreras UC: Nej
 • E-leg: Ja

Kredit 365 tillhör de långivarna som har en verksamhet som går ut på att erbjuda mikrolån. Företagets huvudsäte ligger i Stockholm. Kredit 365 drivs av Folkia AB.

Deras huvudaffärsidé är att erbjuda mikrolån på 1 000, 2 000 och 3 000 kr till personer som vanligtvis kan ha problem att bli godkända som låntagare hos andra banker pga dålig kreditvärdighet. Kredit 365 använder sig utav en manuell kontroll av alla ansökningar för att på detta viset komma fram till om man ska godkänna ansökningen eller ej.

Är du en återkommande kund finns det också möjligheter att låna 5 000 kr per tillfälle.

Lånevillkor hos Kredit 365

Deras grundläggande krav är istället att den ansökande måste vara folkbokförd i Sverige och ha en inkomst på minst 20 000 kr per år. Har man en betalningsanmärkning utesluter det inte att man får en låneansökan godkänd.

Som vi tidigare skrev så använder de sig av en kreditprövning för att bestämma om en låneansökan ska godkännas eller ej. Uppfyller du de kraven som vi har beskrivit här ovan är chanserna mycket goda att din låneansökan blir godkänd.

Hur ansöker man om ett lån?

Att ansöka om ett mikrolån hos Kredit 365 är väldigt smidigt. Du fyller helt enkelt i det formuläret som de har på sin hemsida. Där får du fylla i personnummer, namn, telefonnummer, önskat lånebelopp, kontonummer m.m. Alltså grundläggande fakta för att de ska kunna besluta om godkännande av lån eller ej.

Kredit 365 använder sig till skillnad från många andra låneinstitut inte av någon ansökningskod som du måste skaffa genom ett SMS. Detta gör att det bara är att fylla i ansökan på nätet.

Är du återkommande kund har du dock också möjligheten att söka lån genom SMS om du så vill.

Kredit 365 erbjuder följande typer av lån:

 • Mikrolån på Internet upp till 3 000 kr.
 • Mikrolån på Internet upp till 5 000 kr för återkommande kunder.
 • Mikrolån trots låg kreditvärdighet, t ex pga betalningsanmärkningar.

Direktlänk till Kredit 365

Ifall du tycker att Kredit 365 kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kostnad för olika lånebelopp hos Kredit 365

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL
Löptid 30 dagar
2000 kr64 kr459 kr440 kr
3000 kr96 kr491 kr462 kr
4000 kr128 kr523 kr485 kr
5000 kr160 kr555 kr507 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning