Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Ikano Bank

Rösta:
0
0

Ikano Bank är en bank som har hyfsad backning från en av Sveriges största och mest kända personer. Ikano Bank ägs nämligen av familjen Kamprad med Ingvar Kamprad i spetsen. Detta är ett väldigt välkänt namn i landet då det ju är samma Kamprad som startade och driver IKEA. Ikano Bank grundades 1995 och har för tillfället cirka 200 anställda.

Ikano Bank har ett antal olika tjänster som kan tänkas vara intressanta för dig som konsument. De erbjuder t ex sparkkonton, kreditkort, bolån, MC-lån och vanligt privatlån. Vidare kan du också hitta familjeekonomitips, något som alltid kan vara bra att få.

Ikano Bank kan nog vara ett spännande alternativ att överväga om man är ute efter tjänsterna som de erbjuder. Känns ju ganska lugnt och tryggt att handla med en bank som ägs av Ingvar Kamprad.

Samla lån

Som du märker när du läser listan lite längre ner så finns det många olika typer av tjänster som Ikano Bank erbjuder som kan vara intressanta. Ett exempel på sådan tjänst är att de hjälper till med att samla små dyra lån till ett större billigt.

Många små lån är ofta väldigt dyrt och samlar du ihop dem kan månadskostnaderna ibland gå ner med flera tusen kronor.

Företagslösningar

Som den bank med många tjänster som Ikano Bank är kan du även här hitta lösningar för dig som har ett företag. Exempel på saker som du kan få hjälp med är lösningar för hyra, leasing, funktionsavtal och bil- finansiering.

Du kan självklart även öppna sparkonto hos Ikano där du får ränta från första insatta kronan.

Ikano Bank erbjuder följande typer av tjänster:

  • Privatlån mellan 20 000 och 350 000 kronor.
  • Möjligheten att ta både bil och MC-lån.
  • Bolån
  • Campinglån designat för köpa av t ex husbilar och husvagnar.
  • Kreditkort
  • Sparkonto
  • Många olika företagslösningar.

Direktlänk till bank / långivare

Ifall du tycker att Ikano Bank kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för ett lån hos Ikano Bank

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst