Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

ICA Banken

Rösta:
0
0

ICA är inte bara en av landets allra största matbutikskedjor utan de har även en helt egen bank som de kallar för ICA Banken.

ICA Banken startades från början för att hjälpa till kunderna som handlade sina varor i deras butiker, sen var det ju också självklart att man ville tjäna pengar på det också men det är ju en annan femma.

Numera har banken dock svällt och blivit mer av en vanlig bank. Kvar har man självklart kontakten mellan matbutikerna men det har blivit mycket mer annat också. Exempel på detta är att man numera kan ha tjänster som lönekonto, bankkort, privatlån, bolån och försäkringar hos ICA Banken. På senare år har man även kunnat börja handla med aktier, fonder och pensionsspara genom ICA Banken.

Bolån och privatlån

När det kommer till lån och ICA Banken så sysslar de i huvudsak med privatlån och bolån. Privatlån kan tas från 20 000 kr upp till 350 000 kr. Bolånet kan självklart vara mycket större då bostaden som köps spelar stor roll.

Det går även att låna pengar till t ex köp av en bil hos ICA Banken. Men det har inget speciellt lån utformat för detta utan då gäller det istället att ta ett privatlån hos dem för att täcka pengabehovet.

Villkor för lån

Eftersom bolån har ett hus som säkerhet och är kraven på låntagaren här lite svårt att säga på förhand. Men att ekonomin ska vara i god ordning så att det finns ekonomiska muskler att betala tillbaka pengarna är givet.

För ett privatlån gäller det självklart också att ekonomin är god. Här tillkommer dock kravet på att låntagaren ska vara minst 18 år gammal och inte får ha någon aktiv betalningsanmärkning.

ICA Banken erbjuder följande typer av tjänster:

  • Privatlån upp till 350 000 kr.
  • Bolån
  • Bankkort
  • Sparkonto
  • Handla med aktier och fonder.
  • Flera olika typer av försäkringar.

Direktlänk till ICA Banken

Ifall du tycker att ICA Banken kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för ett lån hos ICA Banken

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst