Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Freedom Finance

Rösta:
2
0

  • Eff. ränta: 4.23 - 17.98 %
  • Belopp: 5000 - 600000 kr
  • Minsta inkomst: 100000 kr
  • Uppl.avgift: 495 kr
  • Ränta: 2.95 - 29.5 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 18 år
Fler typer av lånDen här långivaren har även billån - läs mer nedan.

Freedom Finance är en stor låneförmedlare som kan erbjuda dig som konsument både privatlån och billån. Freedom Finance är ett fristående bolag som jobbar som låneförmedlare och som har valt att samla flera olika långivare och deras olika lån under en och samma flagga.

En av sakerna som skiljer Freedom Finance och andra Internetutlånare är att de hela tiden erbjuder dig att få en personlig kontakt med en lånehandläggare. Enligt dem själva erbjuder de detta för att folk ska kunna känna sig så trygga som möjligt då ett lån ofta är den största utgiften som en familj har.

Freedom Finance startades 2003 och har för tillfället sitt huvudsäte i Ängelholm. Dock ska det sägas att det finns fler kontor då företaget även återfinns i flertal andra länder som England, Spanien, Irland, Norge, Danmark och Finland. Företaget har ungefär 50 anställda här i Sverige och i hela Europa har man cirka 500 anställda.

Villkor för att ta ett lån via Freedom Finance

Självklart finns det villkor som du måste uppfylla för att få en låneansökan godkänd. Detta är ganska standardkrav men som ändå är bra att veta innan.

En låneförmedlare har ganska allmänna villkor eftersom det egentligen är långivarna som har samlats under deras tak som har egna villkor. Därför kan villkoren variera en hel del beroende på vilken långviare som du slutligen väljer att låna av.

De villkoren som vi skriver ut här ska ge dig en uppfattning om vad som krävs för att få låna pengar hos Freedom Finance och du kan få en bra allmän koll på ifall du uppfyller kraven. Fullständiga villkor hittar du självklart på deras webbsida.

Privatlån

För att din ansökan om ett privatlån ska godkännas krävs det av dig att du är myndig, ha en fast bostad här i Sverige, en årsinkomst på minimum 100 000 kr. Du får även inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Billån

Bilen får bara stå som säkerhet för 80 % av lånet. De resterande pengarna måste du kunna få fram antigen kontant eller genom ett annat lån. Bilen får max vara 10 år gammal när lånet ska vara återbetalat. En årsinkomst på minst 120 000 kr krävs. Ålder, Kronofogdeskulder och bostad krävs det samma saker som för privatlån.

Freedom Finance erbjuder följande tjänster:

  • Förmedling av privatlån upp till en summa av 350 000 kr.
  • Förmedling av billån där du kan ha bilen som säkerhet för 80 % av lånet. Går även att köpa en bil från en privatsäljare och ändå få låna pengar.

Direktlänk till Freedom Finance

Ifall du tycker att Freedom Finance kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad lån via Freedom Finance

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: 495 kr
Ränta: 2.95 - 29.5 %
Effektiv ränta: 4.23 - 17.98 %
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 100000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 600000 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst