Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Ferratum

Rösta:
0
0

Vill du låna pengar från en långivare som har hållit på med mikrolån länge är Ferratum ett bra alternativ för dig. De startade nämligen 2005 i Finland och kom hit till Sverige 2006 vilket innebär att de var med från början.

SMSlån hos Ferratum

Ferratum har ett mikrolån / SMSlån som du kan låna i 30 dagar. Du kan då låna upp till 4000 kr. Du kan välja att söka lånet antingen direkt på nätet eller med genom din mobiltelefon. Söker du lånet direkt på hemsidan behöver du inte någon ansökningskod vilket gör det extra smidigt. Det du behöver ha koll på är grundläggande information om dig själv och vart pengarna ska sättas in om låneansökan godkänns.

Kredit hos Ferratum

Dessutom har Ferratum en kredit / lån upp till 20 000 kr som funkar lite annorlunda. Detta är alltså en kredit som man blir godkänd för och kan sedan utnyttja så mycket som man själv bestämmer av maxbeloppet. Du kan ansöka om Ferratum Credit från 1000 till 20 000 kr beroende på behov.

Hur mycket kan du låna?

Spannet som finns är från 500 kr till 20 000 kr. Du kan få en kredit hos Ferratum på valfritt belopp inom detta spann men för SMSlån gäller att du bara kan låna från 500 kr till 4000 kr och då alltid med 30 dagars löptid. För krediten finns ingen bestämd löptid men första 30 dagarna är räntefria på samma sätt som det funkar med de flesta kreditkort.

Allmänna villkor

För att få låna pengar måste du vara minst 18 år gammal. Ekonomin måste även vara god vilket innebär att du inte får har några betalningsanmärkningar och att ekonomin i övrigt är ordnad. Återbetalningstiden är 30 dagar för de små lånen och krediten funkar som sagt på ett annat vis och har inte samma typ av löptid.

Det krävs också att du har ett privat telefonabonnemang hos antingen 3, Tele2/Comviq, Telia eller Telenor. Ett bankkonto måste också finnas som pengarna kan sättas in på.

Ferratum erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån från 500 kr till 4000 kr i 30 dagar.
  • Ferratum Credit - en kredit på 1000 - 20 000 kr med 30 räntefria dagar.

Direktlänk till Ferratum

Ifall du tycker att Ferratum kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kostnad för olika lånebelopp hos Ferratum

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning