Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Compricer

Rösta:
0
0

Compricer är en av de största sajterna i Sverige när det gäller att jämföra exempelvis försäkringar, el, lån och telekom. Men de jämför faktiskt inte enbart lån utan de kan även hjälpa till då de jobbar som låneförmedlare. Dock är detta bara för privatlån som de jobbar på detta vis vilket innebär att de bara erbjuder prisjämförelser för bolån och billån.

Det är alltså privatlån som de jobbar som låneförmedlare för. Vilket innebär att du skickar in en ansökan till Compricer som de sedan skickar vidare till de långivare som de samarbetar med. De svarar tillbaka med de villkoren som de erbjuder så får du som önskar låna pengar välja det som passar dig bäst.

Själva ansökan kan skickas in för ett privatlån på 5 000 kr upp till 350 000 kr. Löptiden sträcker sig från 2 – 12 år. Då privatlån är ett lån utan säkerhet kan du välja själv helt vad du vill använda pengarna till. Det går även att lösa lånet när du själv önskar.

När du skickar in en ansökan ska du välja ifall du vill ha ett helt nytt lån eller om du önskar att låna pengar för att samla andra mindre och dyrare skulder i ett större och bättre lån. En viktig sak att veta om är att det inte kostar dig något extra alls att använda den tjänst som Compricer erbjuder.

Du behöver inte vara själv när du ansöker om ett lån utan kan ha en medsökande. Då är det ert sammanlagda kreditbetyg som avgör ifall långivarna vill låna ut pengar eller ej. Normalt ökar chanserna ifall man är två.

Vem kan låna via Compricer?

För att låna pengar så måste du uppfylla vissa grundkrav. De två stora av dessa är att du måste vara minst 18 år gammal och ha en fast inkomst som är minst 100 000 kr per år.

Compricer sätter inte upp några klara regler för vad som gäller om en ansökande har betalningsanmärkningar. Men räkna med att de flesta långivare som är anslutna till Compricer nekar dessa ansökningar.

Vilka tjänster erbjuder Compricer:

  • Låneförmedling av privatlån från 5 000 kr upp till 355 000 kr.
  • Jämförelse av bolån och privatlån.
  • Jämförelse av t ex elpriser och försäkringar.

Direktlänk till Compricer

Ifall du tycker att Compricer kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Fakta om lån via Compricer

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst