Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Cash2you

Rösta:
1
0

Cash2you är en av de långivare som har valt att inrikta sig på de lite mindre privatlånen. Det lånar ut samma summa som flera av mikrolånsföretagen gör men skillnaden är att du här lånar pengarna under längre tid.

Den möjliga summan att låna ligger på 3 000 - 15 000 kr. Du kan här mellan välja fritt hur mycket du vill låna så länge som det är jämna tusental. Löptiden på lånet bestämmer man också själv och valet här ligger på 1 - 5 år.

Själva lånet är ganska okomplicerat egentligen då du lånar en mindre summa och sedan gör en återbetalning varje månad. Eftersom det är frågan om ett mindre privatlån som är ett lån utan säkerhet kommer räntan att vara ganska hög. Dessa mindre privatlån har oftast en hög räntenivå. Alla kostnader som kommer med lånet är räntekostnad vilket innebär att du kan dra av på hela denna summa.

Ett tips ifall du ska ansöka om ett lån hos Cash2you är att använda dig utav Bank-ID. Det går nämligen då snabbare och är enklare att låna pengar. Väljer du att låna utan det så ska du skriva under papper som ska skickas in med brev vilket tar några dagar. Med hjälp av Bank-ID kan du signera de dokumenten direkt istället och spara in de dagarna.

Betalningsfri månad

Om du känner att du vill skjuta upp betalningen vid något tillfälle så erbjuder Cash2you två betalningsfria månader varje år. Det som gäller för dessa är att det inte får vara första månaden när du tagit lånet och att det även måste vara fyra månader mellan tillfällena. Det som händer är att räntan för denna månad läggs på skulden och själva lånet förlängs med en månad.

Utöka lånet

Om du inte har lånat maximala 15 000 kr så kan du utöka lånet till just denna summa eller någon annan mindre ifall du önskar. Vilket betyder att ifall du har lånat 4 000 kr sedan innan så kan du utöka lånet med 1 000 - 11 000 kr.

Vem kan låna av Cash2you?

För att låna några pengar krävs det att du uppfyller vissa grundläggande villkor. T ex ska du vara minst 20 år gammal eller fylla det under detta år. När det gäller inkomst så sätter Cash2you inte upp några exakta regler för exakt summa i inkomst. Det som reglerna säger är att det måste finnas en inkomst i form av jobb, näringsverksamhet, pension eller a-kassa.

Deras regler för betalningsanmärkningar är att det kan gå att få ett lån ifall det finns sådana registrerade. Det som dock inte får finnas är ett skuldsaldo hos Kronofogden. Allt sådant måste vara återbetalat innan en ansökan skickas in.

Cash2you erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån på 3 000 - 15 000 kr.

Direktlänk till Cash2you

Ifall du tycker att Cash2you kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för olika lånebelopp hos - Cash2you

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst