Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Cash Buddy

Rösta:
0
0

  • Eff. ränta: 33.4 % -
  • Belopp: 5000 - 25000 kr
  • Minsta inkomst: ?
  • Uppl.avgift: 0 kr
  • Ränta: 26.05 % -
  • Löptid: 1 - 5 år
  • Åldersgräns: 20 år

Cash Buddy är en långivare som erbjuder sina kunder att låna från 3 000 kr och upp till 25 000 kr. Då det är frågan om ett lån utan säkerhet har de alltså valt att inrikta sig på segmentet med mindre privatlån. Löptiden ligger därmed också i linje med andra liknande lån då den för närvarande ligger på 1 - 5 år.

När det gäller ränta gäller det att den är ganska hög vilket är vanligt bland denna typ av lån. Oberoende av vilken storlek på lånet du tar ligger räntan på samma nivå. Om du önskar kan du när som helst betala in extra eller lösa lånet helt utan extra kostnader.

Betalningsfri månad

Om du vill har du möjlighet att utnyttja två betalningsfria månader per år. Dock kan du inte ha en betalningsfri månad under någon av de första fyra månaderna efter det att du skaffat lånet. Vidare måste det även vara fyra månader mellan de olika betalningsfria månaderna. Ytterligare en förutsättning är att du ska ha skött dina återbetalningar enligt planen.

Viktigt att veta när det gäller dessa månader är att du inte betalar något men att skulden kommer att växa under denna tid. Den ränta du skulle ha betalat för månaden kommer att läggas på skulden och lånet förlängs med en månad.

Villkor för att få låna av Cash Buddy

Om du önskar låna pengar av Cash Buddy krävs det att du för det första har fyllt 20 år eller gör det under innevarande kalenderår. Du ska sedan ha en fast inkomst som bedöms vara tillräckligt stor för att klara av återbetalningarna. Detta avgörs när kreditprövningen utförs.

När det gäller betalningsanmärkningar så finns det möjlighet att låna trots att det finns aktiva sådana. Dock måste skulden hos Kronofogden vara återbetald och du som låntagare får inte ha skuldsanering, vara satt i konkurs eller under förvaltarskap.

Cash Buddy erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån från 3 000 kr upp till 25 000 kr.

Direktlänk till Cash Buddy

Ifall du tycker att Cash Buddy kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för olika privatlån hos - Cash Buddy

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: 0 kr
Ränta: 26.05 %
Effektiv ränta: 33.4 %
Åldersgräns: 20 år
Minsta årsinkomst: ?
Lånets löptid: 1 - 5 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 25000 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.