Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

BlueStep

Rösta:
0
0

BlueStep har valt att inrikta sig på att låna ut till folk som har svårt att få lån men ändå vill ha ett bolån. Att ha svårt att få lån kan t ex innebära att man har aktiva betalningsanmärkningar. Sen kan det finnas mängder av andra tillfällen när man har svårt att få ett lån. Några sådana exempel är egenföretagare, projektanställda, deltidsanställd, sjukskriven, arbetslös m.m.

Så om du finner att du har svårt att få låna pengar till en bostad är det kanske ett intressant alternativ att kolla om BlueStep kan hjälpa dig. BlueStep som bildades 2005 har numera hunnit växa sig stora på just den delen av marknaden och har hunnit låna ut till många som tidigare har haft problem att få låna pengar.

Belåna bostad

Vidare kan du också ta ut ytterligare lån på en bostad som du redan äger. Har du inte fulla lån är detta ett intressant alternativ då bolån brukar vara den billigaste formen av lån som kan sökas. För det är fullt möjligt att ta ut ett bolån för att betala för något annat, det finns inget som säger att pengarna måste användas enbart till bostaden.

Exempel på saker som denna typ av lån kan användas till är att;

  • Betala av dyrare skulder som privatlån och andra mindre krediter.
  • Om du ska du bygga ut eller fixa till i hemmet.
  • Köpa en bil och vill ha så låg ränta som möjligt.
  • Andra investeringar som du är sugen på.
Som du märker kan du välja väldigt fritt vad du vill göra med pengarna. Det BlueStep är intresserade av är att du ska kunna betala tillbaka, de är inte alls lika intresserade av vad du ska använda pengarna till.

BlueStep erbjuder följande typer av lån:

  • Du kan belåna en bostad som du äger för att på detta vis få loss pengar till annat.
  • Du kan ta ett bolån för köp av ny bostad.
  • BlueStep erbjuder även hjälp för dem som har svårt att få lån.
  • Spara pengar genom ett Sparkonto.

Direktlänk till Bluestep

Ifall du tycker att BlueStep kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för ett lån hos BlueStep

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt bolån

Vi jämför bolån från många banker och långivare. Kolla in senaste bolåneräntorna i vår jämförelse nu.