Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Bank Norwegian

Rösta:
3
0

  • Eff. ränta: ?
  • Belopp: 5000 - 600000 kr
  • Minsta inkomst: ?
  • Uppl.avgift: 399 kr
  • Ränta: 6.99 - 22.99 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 23 år

Norrmännen sysslar inte enbart med att plocka upp olja utan de håller t ex även på med olika finansiella tjänster. Ett av dessa är Bank Norweigan som nu även har gjort sitt inträde på den svenska marknaden.

När det gäller att låna pengar av dem så är det ett privatlån som det handlar om. Detta skiljer sig lite från de som annars erbjuds på den svenska marknaden då det dels börjar lite lägre på 5 000 kr men sedan sträcker sig hela vägen upp till 400 000 kr. Det går även att få en löptid på hela 15 år vilket är några år längre än vad de svenska långivarna erbjuder. Utöver detta är det ett vanligt privatlån som gäller.

Om du har E-leg eller Bank-ID kan du använda detta när du ska låna för att identifiera dig vid en ansökan online. Något som sparar dig tid på dessa papper inte först behöver skickas hem till dig via post för att skrivas under. Därmed kan du få pengarna snabbare in på kontot.

Villkor för att få låna av Bank Norwegian

Även om deras privatlån skiljer sig lite jämför med de andra som jobbar på den svenska marknaden så skiljer kraven som ställs på dig egentligen inte alls. Detta innebär att det krävs att du har fyllt 18 år, inte har några betalningsanmärkningar, är folkbokförd i Sverige i minst tre år och har en inkomst.

Exakt storlek på inkomsten kan inte sägas på förhand då detta styrs av hur mycket pengar som ska lånas osv. Men räkna med att du behöver tjäna in så mycket pengar att det anses fullt rimligt att du klarar av att betala tillbaka lånet. Om du får låna eller ej bestäms efter att en kreditprövning har utförts.

Bank Norwegian erbjuder exempelvis följande typer av produkter:

  • Privatlån från 5 000 kr upp till 400 000 kr.
  • Kreditkort
  • Sparkonto

Direktlänk till Bank Norwegian

Ifall du tycker att Bank Norwegian kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Fakta om lån från Bank Norwegian

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: 399 kr
Ränta: 6.99 - 22.99 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 23 år
Minsta årsinkomst: ?
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 600000 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst