Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Axo Finans

Rösta:
2
0

  • Eff. ränta: ?
  • Belopp: 5000 - 600000 kr
  • Minsta inkomst: 120000 kr
  • Uppl.avgift: ?
  • Ränta: 2.95 - 24 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 18 år

Axo Finans jobbar med att förmedla privatlån. Detta innebär att du skickar in en ansökan till dem som de sedan skickar iväg till de långivare som de samarbetar med.

På detta vis så kommer du att få erbjudande från flera långivare om att låna pengar av dem ifall du klarar av kreditprövning. Och detta utan att behöva skicka in mer än en ansökan. Sedan väljer du helt enkelt den långivare som passar dig bäst.

En till fördel är att enbart en förfrågan om kreditprövning kommer att skickas till UC så du riskerar inte att få för många förfrågningar. Det kostar dig heller inget alls att utnyttja denna tjänst.

Vilket lån kan du få hjälp med?

Som sagt var är det frågan om privatlån som du kan få hjälp med. Privatlån eller blancolån som de också kallas för är lån utan säkerhet där det går att låna upp till 350 000 kr. Den lägsta lånesumman ligger på 10 000 kr. Löptiden som du kan välja mellan är 1 - 12 år.

Villkor som ställs på dig

För att Axo Finans ska kunna hjälpa dig med att få ett lån krävs det att du klarar av en kreditprövning. Denna visar om din ekonomi är i tillräckligt gott skick för att klara av återbetalningarna på det framtida lånet.

De kraven som ställs är att du ska vara minst 20 år gammal och ha en inkomst på 150 000 kr per år. Vidare får det inte finnas några betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden.

Uppfyller du dessa grundkrav har du stor chans att bli godkänd förutsatt att ekonomin i övrigt är under bra kontroll.

Axo Finans erbjuder följande typer av tjänster:

  • Låneförmedling av privatlån från 10 000 kr upp till 350 000 kr.

Direktlänk till Axo Finans

Ifall du tycker att Axo Finans kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Fakta om lån via Axo Finans

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: ?
Ränta: 2.95 - 24 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 120000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 600000 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst