Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Advisa

Rösta:
3
0

  • Eff. ränta: ?
  • Belopp: 5000 - 600000 kr
  • Minsta inkomst: 120000 kr
  • Uppl.avgift: ?
  • Ränta: 2.95 - 29.04 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 18 år

På senare år har det dykt upp ett antal företag som jobbar som låneförmedlare. Advisa är ett av dessa då de jobbar med att förmedla privatlån.

Tanken med en låneförmedlare är ganska enkel då du istället för att ansöka om ett lån hos flera olika långivare och därmed dra på dig flera förfrågningar, behöva lägga ner mycket tid osv istället bara skickar in en ansökan och sedan får ett samlat svar från de som kan tänka sig att låna ut.

Det är dock inte säkert att det är alla långivare som är anslutna så du kanske inte får svar från alla. Men du kommer iaf på detta vis enkelt att få en bra blick över vad kostnaderna att låna är.

Denna tjänst som Advisa erbjuder kostar dig heller inget alls. De tjänar pengar på att förmedla lånet då långivarna betalar dem. Som kund får du alltså bara fördelar utan några extra kostnader.

Hur fungerar det att använda Advisa?

Det första du gör är att skicka in en ansökan där du skriver i vem du är, hur mycket du vill låna, hur länge som du vill låna osv. Efter detta ringer en anställd på Advisa upp och tillsammans går ni igen ansökan för att försöka få fram det bästa möjliga resultatet.

Din ansökan skickas sedan vidare till de långivare som jobbar med Advisa. Enbart en förfrågan görs sedan hos UC vilket är en fördel för dig. När långivarna har svarat vilket de normalt gör inom 24 h kommer Advisa att ringa upp igen och ni diskuterar igenom vilket förslag som var bäst.

Efter detta kommer erbjudandet från den långivare du valt att skickas hem via post för underskrift. När detta har gjort och skickats tillbaka till långivaren kommer pengarna att betalas ut.

Vilka kan utnyttja Advisas tjänst?

För att han en chans att bli accepterad vid en låneansökan krävs det att vissa villkor uppfylls. Den lägsta inkomst du måste ha för att kunna bli godkänd är 120 000 kr per år.

Du ska sedan självklart även vara myndig. Har du betalningsanmärkningar är detta ett hinder som kommer stoppa en ansökan. Vill du låna pengar tillsammans med någon annan går det bra att ha en medsökande vilket även gör att chanserna normalt ökar att klara av kreditprövningen. En kreditprövning som utförs för att se att ekonomin är i ordning.

Advisa erbjuder följande typer av tjänster:

  • Förmedling av privatlån på 10 000 kr till 500 000 kr.
  • Förmedling av billån.

Direktlänk till Advisa

Ifall du tycker att Advisa kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Fakta om lån via Advisa

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: ?
Ränta: 2.95 - 29.04 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 120000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 600000 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst