Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Boränta

Boränta - Pratar man om ränta på bolån brukar man lite enkelt kalla den för just boränta. Det är helt enkelt bolåneränta eller ränta på bolån, i en kortare form.

Det finns flera alternativ för boräntans bindningstid. De alternativen som de brukar presenteras är för det första att ha en rörlig ränta (som trots namnet binds i 3 månader). Du kan också välja att binda upp räntan i t ex 1, 2, 3, 5 och 10 år. Ibland kan det även finnas andra alternativ beroende på vilken långivare du väljer.

Det är viktigt att ha en låg boränta då bolånet är så pass stort och man lånar under en lång tid. Alla små ränteskillnader kan göra mycket i riktiga pengar på sikt. Du bör alltid förhandla om boräntan och försöka hitta ett så billigt lån som möjligt, det sparar du mycket pengar på.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning

Hitta ditt bolån

Vi jämför bolån från många banker och långivare. Kolla in senaste bolåneräntorna i vår jämförelse nu.