Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Banklån

Banklån - Träffar man på någon som säger att den ska söka ett banklån brukar det vanligaste vara att personen menar att den ska ansöka om ett så kallat privatlån. Detta är ett lån utan säkerhet och du kan vanligen låna mellan 20 000 - 350 000 kr (dock ibland upp mot 500 000 kr hos några få banker).

Nu ska det dock sägas att folk kan definiera ordet banklån ganska olika. En del menar helt enkelt att de ska ta ett lån hos en bank och då kan ordet banklån hänvisa till en mängd olika typer av lån som t ex bolån, billån eller privatlån.

Det finns även nu för tiden lån att få från långivare som inte är riktiga banker. Det finns många sådana långivare som erbjuder vanliga privatlån, mindre lån så som SMSlån och även bostadskreditinstitut som erbjuder bolån. Alla har nog inte koll på vad som skiljer en bank och en vanlig långivare, så det kan vara oklart vad de tänker på.

Så om du träffar på någon som säger att den ska ta ett banklån är tipset att du frågar vilken typ av lån det är lite mer exakt som personen menar.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst