Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
2Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
3Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

SMSlån Kronofogden

Även om det handlar om små summor så är det oftast mycket svårt att få låna pengar ifall det finns skulder hos Kronofogden. Det behöver inte vara omöjligt att hitta ett SMSlån även om det finns skulder men det är inte vanlig att långivare vill låna ut i dessa fall. En varning vi också vill skicka ut är att det gäller att vara väldigt försiktig med att låna pengar ifall det finns ett skuldsaldo.

Om man tittar på alternativ att eventuellt låna hos först så är det de långivarna som lånar ut till personer med betalningsanmärkningar som kan vara en möjlighet. Sedan finns det inget som säger att dessa kommer att godkänna en låneansökan bara för att de automatiskt inte nekar. En kreditprövning kommer att utföras och det är svaret på denna som avgör ifall  det är möjligt att låna eller ej. Och i det betyget som ges här kommer självklart denna skuld till Kronofogden att inverka negativt. Det är vanligt att de har regler som säger att det kan vara okej att låna pengar ifall det finns anmärkningar så länge som det inte finns något skuldsaldo hos Kronofogden.

Ska man verkligen låna?

Det generella svaret på denna frågan är nog nej. Detta då du redan har en skuld som du måste återbetala och då gäller det att göra allt för att lösa denna skulden först. Ett nytt SMSlån kommer då att bara öka på skulderna som ska återbetalas och då det är  frågan om ett lån som kostar ganska mycket pengar i förhållande till storleken är det normalt inte värt det. Det kan vara en sak att ta ett större privatlån  för att lösa andra skulder då detta mycket väl kan bli billigare per månad. Men SMSlån är inte alls bra till detta utan denna typ av lån ska enbart skaffas ifall man vet sig ha pengar som kommer in till avbetalningen.

Det bästa är att göra allt vad man kan för att bli av med skulden hos Kronofogden och sedan få ordentlig ordning på ekonomin igen. Vanligen finns det många olika vägar att gå för att få in lite mer pengar eller dra ner på kostnaderna. När detta väl är ett faktum kan man börja att fundera på att låna pengar igen ifall ekonomin tillåter det.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett SMSlån trots betalningsanmärkning

I den här listan finns endast långivare som faktiskt kan tänkas godkänna låntagare som har betalningsanmärkningar. I vår jämförelse ser du priser för ett lån på 3 000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta lånebelopp och ändra löptid och belopp nedan. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av mikrolån och SMSlån med betalningsanmärkning.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 i 30 dagar.
DayPayDayPay 437 kr437 krKredit365Kredit365 491 kr491 kr
MonettiMonetti 491 kr491 krMeddelandelånMeddelandelån 509 kr509 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
2Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
3Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Meddelandelån
Totalt:
509 kr
Låna / Besök
5Nanoflex
Totalt:
515 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid: