Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

SMSlån jämförelse

Innan ett lån söks är det väldigt viktigt att man verkligen funderar först igenom ifall det är rätt eller att låna pengar. Blir då beslutet att det är den vägen man ska gå gäller det att få till ett lån som är så förmånligt som bara möjligt. När det gäller SMSlån gäller det därför att noga kolla upp priserna från låneinstituten.

Det finns både fördelar och nackdelar för dig som vill jämföra SMSlån med andra mer klassiska lån som bolån och privatlån. Den stora fördelen är att det alltid står vad lånet kommer att kosta i kronor vilket gör det enklare att överblicka än när det står att ett lån kostar X % varje månad. I princip kan man säga att det bara är att titta i listorna där priser är jämförda och hitta billigaste priset.

Nackdelen är att det finns så många långivare på marknaden att det ibland kan vara lite svårt att hitta det billigaste alternativet enbart för att det finns så många.

Inte riktigt så enkelt

Att man bara ska titta efter det billigaste priset är självklart en förenkling och det är några andra saker som man även bör ta i beaktning. T ex kanske man hellre betalar tillbaka lånet på två månader istället för en och för detta är beredd att betala lite mer. Eftersom alla långivare inte erbjuder lån längre än 30 dagar kan det då vara lite svårt att jämföra. Det man helt enkelt får göra är att jämföra just de som lånar ut pengar längre än 30 dagar.

Ansökningsavgift är även något man ska kolla upp när man tar ett beslut. I jämförelserna som vi har här på sajten är alltid en sådan avgift medräknad. Det är dock inte säkert att långivarna har denna summa med när de skyltar om sina priser. Sen är det ju även så att inte alls alla använder sig av en ansökningskod som kostar pengar. Det går inte heller rent generellt att säga att de som tar ut en ansökningskod är dyrare att låna ifrån. Är du därför säker på att bli godkänd vid en ansökan är det inga problem att ta det billigaste utan att tänka mer på det. Men om du är tveksam till att bli godkänd så ska du veta att ifall du betalar pengar för en ansökningskod så får du inte tillbaka dem ifall låneansökan nekas. Du har då helt enkelt betalat 25 - 50 kr för något som du inte har någon nytta av alls.

Vi jämför

Självklart har vi jämförelse av ett antal långivare som erbjuder mikrolån och SMSlån här på sajten. Tänk bara på att alla långivare erbjuder mikrolån sökta via nätet medan långt ifrån alla erbjuder sina kunder att låna enbart med hjälp av mobilen. Så om du vill hitta billigaste priset har du bättre chans att kolla på vår avdelning för jämförelse av mikrolån. Är det dock så att det just är ett SMSlån du letar efter ska du självklart kolla vår jämförelse för just de långivarna som erbjuder SMSlån.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett SMSlån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning