Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

SMSlån idag

För dig som vill ta ett SMSlån så snabbt som möjligt, gärna t o m idag så finns det goda möjligheter för detta. Det är nämligen en av fördelarna med just SMSlån att det går så snabbt att söka. Söker man bara i rättan tid ska det ofta inte vara några problem alls att få pengarna utbetalade innan dagens slut.

Det är inte ovanligt att du tvingas vänta till dagen efter för att få dina pengar men ifall du har ansökt tidigt på dagen och uppfyller kriterierna är det klart möjligt att få pengarna redan samma dag. Ibland skryter långivarna med att du kan få dem inom 15 minuter och det kan också vara sant under rätt förutsättningar.

Vanliga utbetalningsregler för SMSlån

Nu kan reglerna vara lite olika för olika bolag men här ska vi ta upp ett exempel på hur reglerna ofta kan vara för just SMSlån.

För att få ett SMSlån idag måste du normalt ansöka om lånet innan klockan 13:00 om det är en vanlig vardag. Gör du detta kan du räkna med att få pengarna insatta på ditt konto någon gång mellan 15:00 – 17:00. Det hela är så klart avhängigt på ifall du blir godkänd eller ej. Det är från att din ansökan blir godkänd som det sedan vanligen går snabbt.

Söker du ditt lån en fredag efter klockan 13:00 eller under den efterkommande helgen kommer du inte att få ditt SMSlån idag utan det tar då vanligtvis lite längre tid. En sådan ansökan som godkänns innebär att pengarna finns på kontot på måndag morgon.

Själva grunden till hur snabbt det går att få pengar utbetalda är ofta långivarens öppettider. Har långivaren stängt så kan de inte behandla din ansökan och då får du vänta tills de öppnar upp igen. En del långivare har helgöppet och då kan de arbeta med att godkänna lån även över helgen men andra har då stängt och behandlar din ansökan först på måndagen.

Saker som kan göra att du får pengarna snabbare

En faktor som påverkar lite hur snabbt du kan få dina pengar är hur du identifierar dig och skriver under för ditt lån. Det finns numer sådant som E-leg och Bank-ID, vilka båda fungerar som sätt att signera något digitalt. De långivare som använder sig av t ex E-leg kan behandla ditt lån lite snabbare.

Sen kan det även finnas vissa låneinstitut som sätter in pengarna snabbare på ditt konto. En del har t ex samarbete med vissa banker som gör att det går lite snabbare att få pengarna insatta på ett sådant konto. Det är vanligt att de som har personkonto just hos Nordea kan åtnjuta en snabbare insättning av pengarna. De kan då komma in direkt efter att du blivit godkänd. Om det finns andra samarbeten med banker kan du läsa om detta hos respektive långivare på deras webbsida.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett SMSlån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning