Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

SMSlån betalningsanmärkning

Har du för tillfället en aktiv eller flera aktiva betalningsanmärkningar kan detta vara något som hindrar dig från att ta ett SMSlån om du så vill. Dock finns det hjälp att få om du har en ekonomi som är tillräckligt bra för att klara av ett SMSlån trots betalningsanmärkning. Viktigt är dock att aldrig låna pengar om du inte är helt säker på att klara av att betala tillbaka dem som planerat.

Vilka lånar ut pengar trots betalningsanmärkning?

Det är så att det finns långivare som har valt att inrikta sig på att låna ut pengar till folk som har betalningsanmärkningar. De har valt att göra detta då det finns väldigt många i Sverige som har anmärkningar och därmed finns det en stor marknad för just denna typ av lån.

Det finns ju inget som säger att en person som har betalningsanmärkningar måste ha en dålig ekonomi utan det kan ju vara så att anmärkningen t ex är en gammal sådan som fortfarande ligger kvar. Eftersom en betalningsanmärkning finns kvar i tre år kan detta innebära stora problem under hela denna tiden även om ekonomin har kommit under kontroll. Det kan ju även vara så att du har fått en betalningsanmärkning enbart genom slarv. Det är ju så att en skuld på 500 kr eller 1 miljon inte spelar någon roll när det kommer till betalningsanmärkningar utan du får helt enkelt dras med den i tre år. Det går heller inte att få bort dem under denna tiden, skulle du ha betalat tillbaka hela skulder och sedan ha en massa pengar över på ditt konto försvinner iaf inte anmärkningen.

Det är alltså denna kategori av personer som har betalningsanmärkningar men som ändå har tillräckliga ekonomiska muskler som dessa långivare siktar in sig på. Som vi skrev innan är det väldigt viktigt att noga fundera igenom din ekonomi innan du lånar några pengar. Känner du inte att du tillhör den kategori som har anmärkningar men har kontroll på ekonomin avråder vi starkt till att låna några nya pengar.

Hur går det till att få ett SMSlån trots betalningsanmärkning?

De långivare som erbjuder SMSlån trots betalningsanmärkningar kan göra detta genom att de utför en mer grundlig koll av den ansökandes ekonomi. Långivarna som inte erbjuder lån trots anmärkning säger helt enkelt direkt nej när det upptäcker denna. Långivarna som erbjuder lån av detta slag väljer istället att sätta ett betyg på ekonomi i stort. Här kommer betalningsanmärkningen att dra ner på betyget medan om du har en stabil inkomst t ex kommer detta att dra upp betyget.

Kommer de sen fram till att ditt betyg är tillräckligt bra kommer du också att få låna pengar. Sen ska ju sägas att det inte finns några garantier om du får ditt lån eller ej utan det är långivaren som själva bestämmer helt och hållet. Det är klart fler som nekas ett lån om de har anmärkningar än de som nekas och inte har några prickar av detta slag.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett SMSlån trots betalningsanmärkning

I den här listan finns endast långivare som faktiskt kan tänkas godkänna låntagare som har betalningsanmärkningar. I vår jämförelse ser du priser för ett lån på 3 000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta lånebelopp och ändra löptid och belopp nedan. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av mikrolån och SMSlån med betalningsanmärkning.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning