Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

SMS lån dygnet runt

Ett SMS lån är ju tänkt att vara något snabbt som man kan skaffa när man vill. Många låneinstitut gör ju t ex reklam för att du kan söka ett SMS lån dygnet runt hos dem. Vi ska här titta lite på om det verkligen är så att man kan få SMS lån dygnet runt eller hur det är.

Därför kommer vi här att ta upp några olika alternativ när det gäller hur tiderna fungerar för denna typen av lån. Vilket tyvärr för dig som vill ha pengarna mitt på natten inte kommer att vara jättepositivt direkt.

Öppettider

Det första man ska ha klart för sig är att låneinstitutet måste ha öppet om de ska betala ut pengar. Det är detta som är det avgörande till stora delar för om ett SMS lån ska betalas ut under hela dygnet eller inte. En kreditprövning ska utföras innan en ansökan godkänns eller ej och för att denna ska kunna göras måste någon helt enkelt jobba.

Bara öppet på vardagar

De flesta låneinstitut har bara öppet på vardagarna vilket medför att pengar bara betalas ut under dessa dagar. Reglerna då brukar ofta vara att en ansökan som skickas in och blir godkänd före klockan 13:00 också kommer att betalas ut samma dag. Skickas ansökan in efter 13:00 är det inte garanterat att pengarna betalas ut samma dag, istället brukas det garanteras att de betalas ut som senast morgonen efter. Ansökningar på helgerna betalas ut på måndagen. Vissa långivare kan ha öppet på sitt kontor på helgen och då kan lite andra regler gälla.

Har helgöppet

Det finns några låneinstitut som erbjuder mikrolån som har öppet på helgerna. Reglerna här är ofta att det även går att få pengar utbetalade på helgen förutsatt att ansökan skickas in under de timmarna som kontoret är igång. Generellt är dock öppettiderna kortare under helgen vilket gör att ansökan måste komma in tidigare på dagen för att det ska finnas någon chans att få pengar utbetalade.

Ditt bankkonto

Något som kan göra att du får pengar snabbare utbetalade men även utbetalade under andra tidpunkter är om du har ditt bankkonto hos rätt bank.

Låneinstituten har nämligen ofta samarbete med olika banker. Har man konto hos rätt bank kommer då pengarna att sättas in snabbare på kontot. Pengarna måste även kunna komma in på kontot på helgen för att det ska vara möjlighet att få tillgång till några pengar under denna period. Hur snabb det går för pengar att komma in på kontot är svårt att säga på förhand då det finns många olika banker och långivare. Hur samarbetet mellan dessa exakt fungerar är svårt att lista.

Läs reglerna noga

Det är väldigt viktigt att du läser reglerna noga om du önskar att få pengarna under någon annan tidpunkt än de vanliga. Många låneinstitut skriver nämligen att det går bra att söka ett SMS lån dygnet runt. Men det är bara halva sanningen då det ofta bara menar att det går att skicka in en ansökan under dygnets alla timmar. Pengarna betalar de ändå inte ut dygnet runt. Kolla därför noga vilka regler som gäller för utbetalningen om du verkligen vill ha pengarna snabbt.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett SMSlån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning