Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Snabblån

Snabblån - Snabblån är ännu ett namn på de små och snabba lån man kan ta med kortare löptid. Fokus för snabblån är att pengarna betalas ut snabbt till ditt konto när du har blivit godkänd och givetvis även att ansökan behandlas snabbt. Ofta ska du ha pengarna på ditt konto samma dag eller nästa.

Du kan normalt låna mellan 500 - 10 000 kr genom ett snabblån. Återbetalningstiden varierar mellan 30 - 90 dagar. Nu för tiden kan det även finnas större lånebelopp och lite längre löptider, då vissa långivare har utökat sina sortiment och blivit mer flexibla.

Andra namn för samma typ av lån är t ex SMSlån, mobillån och mikrolån, som innebär samma sak men har namn som fokuserar på olika aspekter av lånen och hur de fungerar. Ett snabblån är långt ifrån den billigaste typen av lån som du kan söka och du bör därför endast låna om du verkligen har behov av pengarna, vara ansvarsfull och vara säker på att din ekonomi klarar av detta lån.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett Snabblån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning