Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Små lån - Vad är det?

Det är inte det enklaste att säga exakt vad ett litet lån egentligen är. Det är ju nämligen så att vad folk definiera som ett litet lån är lite olika från person till person. Vi ska här försöka att skriva lite om de vanligaste smålånen som finns iaf.

SMSlån

SMSlån är en typ av smålån som man enkelt kan ta enbart med hjälp av sin mobiltelefon. Genom ett SMSlån kan du snabbt och enkelt låna ungefär mellan 1 000 - 10 000 kr. Normalt ska du sen betala tillbaka pengarna inom 30 dagar från det att du tar ditt små lån. På senare år har det dock blivit ganska vanligt med längre löptider, det är dock inte frågan om några direkt långa löptider utan 60 eller 90 dagar.

Mer om SMSlån kan du läsa här.

Mikrolån på nätet

Ett annat alternativ som är väldigt likt ett SMSlån är att ta ett mikrolån direkt på webben. Du kan då låna samma summa som du kan med ett mikrolån och du ska betala tillbaka lika snabbt. Detta är den form av smålån som går allra snabbast att få. Tittar man på mikrolån och SMSlån är det egentligen så att ett SMSlån är en underkategori till mikrolån. Det är bara hur du ansöker om lånet som skiljer inte pris.

Mer om mikrolån på nätet kan du läsa här.

Privatlån

Det sista alternativet för dig som vill ta ett små lån är att ta ett vanligt privatlån. Privatlån är ett lån utan säkerhet där du kan låna mellan cirka 10 000 kr och upp till 350 000 kr. Här har du mycket större valmöjligheter när det gäller återbetalningstiden. Vanligt är att du kan ha ett lån på upp till 12 år. Dessa lån är ofta billigare när man tittar på ränta än mikrolånen.

Läs mer om privatlån här.

Smålån - Lite allmänt

Som du ser har du ett antal olika typer av lån att välja på när du vill ta ett litet lån. Följer du bara de olika länkarna som vi givit dig kommer du att hitta mer exakt information om de olika typerna av lån som du kan söka. Sen är det bara att fundera på hur mycket det är som du vill låna och efter det välja vilken typ av lån som är aktuellt för dig.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta - Små lån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst