Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Mobillån

Mobillån är en form av mikrolån. Detta innebär att du med hjälp av bara en mobiltelefon har möjligheter att låna upp till cirka 10 000 kr. Summan som olika långivarna lånar ut varierar, ibland är det bara lånar ut max 3 000 kr t ex. Sedan finns det andra låneinstitut som kräver att du ska ha tagit tidigare mindre lån hos dem för att få tillgång till deras maxlån.

Så som alla andra mikrolån är ett mobillån ett lån som du ska betala tillbaka snabbt till banken. Det allra vanligaste är att du ska betala tillbaka ditt mobillån efter enbart 30 dagar. Det börjar även dyka upp flera och fler långivare som erbjuder längre löptid och då handlar det ofta om 60 eller 90 dagar. Detta är speciellt vanligt för de lite större mikrolånen då det annars blir en väldigt hög betalning direkt.

Hur söker man ett mobillån?

Det funkar lite olika från långivare till långivare men generellt kan man säga att det finns två olika typer av ansökningsförfarande som bankerna använder sig utav.

Det ena är att du helt enkelt bara skickar ett SMS där du fyller i den information som långivaren vill ha. Grejer som de då exempelvis vill veta är ditt personnummer, bankkonto och lånesumma. Alltså den information de behöver för att kunna ta ett beslut om de ska låna ut eller ej och det de sen behöver för att kunna sätta in ditt mobillån på önskat bankkonto.

Det andra alternativet är att du skickar ett SMS till låneinstitutet som då kommer att svara genom att skicka dig ett formulär som du fyller i med samma sorts information som du gör i det andra alternativet.

Notera att detta är ju ansökningsförfarandet för ett mobil- / SMSlån. Om du bara vill låna pengar och inte bryr dig om hur det går till fungerar det väldigt bra att ansöka direkt på långivarnas hemsida. De har alltid ett formulär som där kan fyllas i och detta är troligen det smidigaste sättet att låna pengar.

Var hittar man ett bra mobillån

Ska man ta ett mobillån är det viktigt att man jämför olika priser då det kan skilja ordentligt i kostnad mellan de olika långivarna. T ex kan du titta in till vår sida där vi har jämfört ett antal olika mobillån. Kanske kan du hitta någon långivare som passar dig där. En snabb uppfattning om priser kan du få om du tittar under denna artikel där vi har jämfört en viss lånesumma.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett SMSlån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning