Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Mikrolån 3000

Ett mikrolån på 3000 kr är något för dig som vill ha lite snabba pengar under en kort tid. Passar denna beskrivning in på dig eller om du bara vill veta lite info om mikrolån så kan du läsa vidare här.

Mikrolån är som sagt var speciellt inriktade på personer som vill ta mindre lån och som vill kunna få pengarna snabbt till bankkontot. Detta för med sig att mikrolånen har en del lite annorlunda villkor om man jämför med t ex privatlån och bolån.

Fördelen för dig som vill ta ett mikrolån på 3 000 kr är att det finns ganska många olika alternativ att välja mellan då det är vanligt att de låneinstituten som erbjuder mikrolån också erbjuder sådana på just 3 000 kr. Nästan har detta som en möjlig lånesumma även om det finns några som kan kräva att du har låna en mindre summa tidigare av dem.

Villkor för mikrolån på 3 000 kr

Det är speciellt två olika saker som du måste ha full koll på innan du ansöker om ett mikrolån på denna summa. Det är dels hur mycket det kommer att kosta att skaffa lånet och hur lång tid du får låna pengarna. Ganska självklara villkor att hålla koll på om man tänker lite. Har du pengar att betala tillbaka lånet med och vet om när du ska göra detta kommer aldrig några problem att uppstå för dig. Andra villkor finns det ju självklart också men de är enklast att du läser på hemsidan hos det låneinstitutet som du väljer att låna ifrån. Det är bara de som kan säga exakt vad som gäller för ett lån hos dem även om det ofta inte är några större skillnader i reglerna mellan de olika långivarna.

Hur långt är ett mikrolån på 3 000 kr?

Det allra vanligaste är att du får låna pengarna i 30 dagar från banken. Sedan finns det några låneinstitut som erbjuder lite längre låneperioder men då kommer det att kosta dig mer också. Eftersom det är så pass kort lånetid måste du planera ekonomin på ett sådant sätt att du har pengar tillgängliga när de ska betalas tillbaka. Ska lånet återbetalas efter 30 dagar krävs det ju att du har 3 000 kr plus kostnaderna för lånet tillgängligt på ditt konto när denna tid har gått ut.

Hur mycket kostar ett mikrolån på 3 000 kr?

Du får nog räkna med att betala i runda slängar 400 kr om du låna denna summa. Vill du låna under lite längre tid får du räkna med att lägga till några hundra kronor på kostnaden. Fundera därför nog igenom om du tycker att det är värt att betala denna summa för ett mikrolån på 3 000 kr.

Ställ dig helt enkelt frågan:
Är det värt att betala 400 kr för att få låna 3 000 kr i 30 dagar?

Svaret kommer ju ganska snabbt att avslöja om det är en bra idé eller ej för dig att låna pengarna som du har funderat på. Sen måste du ju självklart också fundera på om du har ekonomi för att klara av detta. Men utöver detta är det inte mycket mer att fundera på.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig hitta ett lån på 3 000 kr

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning