Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Microlån

När man pratar om microlån tänker man på lån som sträcker sig från 500 kr och upp till 5000 kr. Sen är det vanligtvis en väldigt kort återbetalningstid som gäller på dessa lån. Det allra vanligaste är att man ska betala tillbaka ett microlån efter 30 dagar. Ordet microlån är egentligen svengelska och istället använder vi ordet mikrolån i de allra flesta fallen här i Sverige.

Varför finns det microlån?

När man designade microlånen var tanken att man skulle erbjuda folk chansen att låna en liten summa pengar för att täcka ett behov av pengar under en kortare tid. Detta kan t ex vara ifall man behövde pengar för att gå på krogen eller kanske vara sugen på att köpa en jacka men för tillfället inte har pengarna. Sen har det visat sig att microlånen används till mycket mer än så och det är ju upp till varje individ som tar ett lån vad han vill använda pengarna till.

Hur skaffar man ett microlån enklast?

Du har två alternativ som är smidiga när det gäller att ta microlån. Antingen söker du ditt microlån direkt här på nätet eller så använder du mobilen för att ansöka om lånet. Bägge sätten är väldigt smidiga. Det skiljer lite hur man går tillväga från bank till bank men detta är information som du enkelt hittar på bankernas hemsidor.

Söker du ett microlån under vanliga kontorstider antingen på nätet eller med SMS kan du räkna med att ha pengarna väldigt snabbt på kontot.

Microlån - Lite att tänka på

Återbetalningstid

Det vanligaste är att bankerna vill att du ska betala tillbaka ditt lån efter 30 dagar. Vissa långivare erbjuder längre återbetalningstid men då kommer detta även att kosta mer.

Lånebelopp

Summan som du kan ansöka om när det gäller microlån är någonstans mellan 500 kr och upp till 5000 kr.

Det kostar att ta ett microlån

Microlån som alla andra lån kostar pengar att skaffa. Du kan räkna med att ett microlån på 1000 kr kommer att kosta ungefär 300 kr i olika avgifter.

Jämför olika microlån

Det finns många banker som erbjuder microlån och du ska veta att priserna skiftar mellan dessa banker. Därför är det viktigt att du jämför priserna innan så att du inte behöver betala mer än nödvändigt.

Ett tips är att du tar en titt på vår sida med prisjämförelse för microlån.

Ha råd

Ta aldrig ett microlån om du inte har pengar så att du kan betala tillbaka när lånetiden har gått ut. Tar du lån utan att ha täckning för det finns det risk att du sätter dig i ekonomiska svårigheter.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett Microlån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning