Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Låna 3000

Ibland händer det att man har ett behov av att låna en mindre summa som t ex 3 000 kr. Om detta är fallet är det bra att veta hur det går till att låna och lite vad man ska tänka på innan man tar sitt lånbeslut. Det finns nämligen fällor att falla i som kan föra med sig onödigt dyra kostnader.

Låna 3 000 kr genom ett mikrolån

Ska du låna 3 000 kr är det ett mikrolån som gäller för dig. Mikrolån är helt enkelt samlingsnamnet för alla typer av smålån som man kan ansöka om. Ett mikrolån kan du sedan ansöka om på flera vis som t ex direkt här på Internet eller genom din mobil. Söker du lånet via mobilen blir det frågan om ett SMSlån, även om det namnet ofta används lite felaktigt för att beskriva alla mindre lån. Vi ska försöka att förklara lite snabbt hur det fungerar med de två vanligaste alternativen som just är Internet och ett mobillån.

Låna 3 000 kr på nätet

Att låna på nätet är det smidigaste sättet att låna 3 000 kr på. Det förutsätter dock att du har tillgång till en dator precis när du vill låna så att du kan komma åt långivarnas hemsidor och där ansöka om lånet. Själva processen för att låna pengarna sen är väldigt enkel. Du går helt enkelt in på den långivare som du tycker erbjuder bäst villkor och där fyller i deras ansökningsformulär. I formuläret ombeds du skriva in information som långivaren behöver för att kunna ta ett beslut om du ska få låna pengarna eller ej. Exempelvis ditt namn, personnummer, jobbsituation, hur mycket du vill låna osv.

Ansöker du sen under vanlig arbetstid kan du räkna med att få ett väldigt snabbt svar. Är svaret ett positivt sådant kommer pengarna att finnas tillgängliga på kontot inom kort, mycket möjligt att de finns på kontot redan samma dag. Det ska sägas att det ibland krävs att du skickar ett SMS till långivaren för att få tillbaka en kod som du använder i din ansökan.

Låna 3 000 kr med mobilen

Om du inte har tillgång till en datorn precis vid det tillfället då du vill låna 3 000 kr kan det vara ett passande alternativ att istället använde din mobil för att ta lånet. Att ta ett mikrolån på 3 000 kr genom din mobil är faktiskt inte helt olikt att ta det på webben. Du börjar genom att gå in till önskad långivare och där letar upp det numret du ska skicka ditt SMS till. På hemsidan står även exakt vad du ska skriva osv i ditt SMS då detta kan skilja från långivare till långivare. Sedan när du skickat iväg detta SMS kommer du snabbt att få ett svar från långivaren där de ber dig att fylla i liknande information som du får göra om du ansöker på nätet. När du svarat kan du även här räkna med att få ett snabbt svar och att pengarna kommer in snabbt till kontot.

Att tänka på när du ska låna 3 000 kr

Tänk på att det är ganska dyrt att låna en sådan liten summa. Eftersom det är ganska dyrt bör du verkligen fundera på om du behöver lånet eller ej.

Besök ett flertal olika långivare för att på detta viset hitta det bästa priset. Det kan nämligen skilja ganska friskt i pris från långivare till långivare. Som en hjälp för detta kan du besöka vår sida där vi jämför priser för mikrolån på 3 000 kr från ett antal olika långivare.

Se till att ha pengar redo ganska snabbt efter att du lånar då du ska betala tillbaka lånet inom 30 dagar. Är du tveksam ifall du har pengar redo när löptiden går ut så bör du inte låna några pengar. Då är risken nämligen att kostnaderna drag iväg.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig hitta ett lån på 3 000 kr

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning