Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
2Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
3Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Nanoflex

Rösta:
0
0

  • Belopp: 500 - 3000 kr
  • Löptid: 60 - 90 dagar
  • Förläng lån: Nej
  • Gratis lån: Nej
  • Åldersgräns: 20 år
  • Anmärkning: Nej
  • Registreras UC: Nej
  • E-leg: Ja

Så som namnet antyder är Nanoflex en långivare som erbjuder dig som kund ett mer flexibelt mikrolån. Detta genom att de har en lite annorlunda lösning på det hela än de flesta andra.

Deras lån är inte bundet efter de vanliga 30, 60 osv dagarna. Utan här kan du själv bestämma under hur lång tid du vill låna pengarna. Du kan nästan välja helt fritt mellan 15 och 55 dagar.

Begränsningen som finns är att löptiden inte ska gå ut under en helgdag. Annars är det fritt att välja det som passar bäst. Vilket ger dig som lånar större möjlighet att låna pengarna under lagom tid. Du sparar nämligen pengar på att låna under så kort tid som möjligt då varje extra dag kostar mer. Vilket gör att Nanoflex kan passa bra ifall du har möjlighet att återbetala lite snabbare.

Som vi tidigare har sagt är det ett mikrolån som du kan söka hos Nanoflex och storleken som är möjlig för dig att låna är 500 kr upp till 6 000 kr. Hela kostnaden som Nanoflex tar ut för lånet är ränta vilket innebär att du kan dra av 30 % på denna summa.

Om du vill låna pengar av Nanoflex har du två valmöjligheter. Det är att antingen fylla i formuläret som de har på sin hemsida eller så går det att ringa direkt till dem. Oftast är det smidigast att använda formuläret då du exempelvis kan ansöka när som helst under dygnet.

Vad krävs för att få låna av Nanoflex?

Det är i grund och botten de vanliga villkoren som gäller för dig som vill låna pengar utav Nanoflex. Som för andra långivare som sysslar med mikrolån är det inte ovanligt att man har lite högre krav på ålder och Nanoflex kräver att sina långtagare är minst 20 år gamla. Du ska även självklart vara folkbokförd här i landet.

När det gäller inkomst krävs det att du har en sådan som ligger på minst 50 000 kr per år för att kunna bli godkänd vid en ansökan. Det får heller inte finnas några aktiva betalningsanmärkningar.

Nanoflex erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån 500 kr till 6 000 kr.

Direktlänk till Nanoflex

Ifall du tycker att Nanoflex kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för olika lånebelopp hos - Nanoflex

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL
Löptid 30 dagar
3000 kr515 kr515 kr361 kr
Löptid 60 dagar
2000 kr587 kr587 kr411 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
2Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
3Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Meddelandelån
Totalt:
509 kr
Låna / Besök
5Nanoflex
Totalt:
515 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning