Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Samla lånen

Alltomlån.com är som du säkert märkt en sida som handlar om lån. Därför ska vi ta upp hur du med ett nytt lån ofta kan bättra på den ekonomiska situationen. Det viktiga är bara att komma ihåg att detta inte ska vara ett nytt lån du tar för att kunna köpa nya saker utan ett lån som uteslutande är till för att minska månadskostnaderna.

Hur fungerar det?

Det kan vara lite motsägande att ta ett nytt lån när man redan har skulder, men här handlar det om att söka ett lån som är tänkt att sänka den totala räntekostnaden som betalas varje månad. Det är ju nämligen så att det finns många lån som är mycket dyra att ha. Exempelvis kostar många små krediter mycket pengar varje månad i ränta, vidare finns det privatlån som är av det mindre slaget som även dem har hög ränta.

Det du då ska göra är att ta ut ett billigare lån som skapar ekonomiska förutsättningar för dig att betala tillbaka de dyra lånen direkt. Privatlån går att få upp till 350 000 kr och kan ofta täcka många mindre krediter. Äger du en bostad kan du t ex belåna det mer om du för tillfället inte har fulla lån. Ett lån med en bostad som säkerhet är mycket billigare än kreditkort och liknande.

Sammantaget kan ett privatlån eller bolån med bättre ränta sänka din totala månadskostnad med flera tusen kronor förutsatt att du har många små lån. Ytterligare en fördel med att samla ihop sina lån är att du inte kommer att ha lika många betalningar att hålla reda på. Kan du samla ihop alla lånen till bara ett lån blir det enbart en räkning som ska betalas vilket brukar vara betydligt smidigare.

Om du vill låna för det ändamål brukar det vara enkelt att få hjälp av din långivare. Ofta finns det i låneformuläret ett fält som man kan fylla i ifall man just har tänkt att använda pengarna för att betala tillbaka andra dyra lån. De brukar då hjälpa till med att betala tillbaka dessa lån.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst