Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Citibank slutar med lån till privatpersoner

Tisdag, 18 Augusti 2009

Citibank som har gjort reklam för att man ska skaffa dem som en extra bank slutar nu med att låna ut pengar till privatpersoner. Så om du sett reklamen och tyckt att de verkade intressanta kan du nu glömma att låna pengar där.

Istället har man valt att bara inrikta sig mot företag. "Det är en del av vår nya strategi där vi vill allokera resurserna till företagsbanken", säger bankens informationsdirektör Hampus Stenberg. "Det är vår kärnverksamhet", forsätter han.

Det är dock ingen förändring för de befintliga låntagarna. De får behålla sina lån och betala tillbaka enligt planen. Men inga nya lån kan nu alltså tas, iaf inte om man är privatperson.

Själv tolkar jag det som att man visst inte har lyckats direkt jättebra med att få folket att vänsterprassla. Det lite tråkiga är ju egentligen att det numera troligen inte kommer att dyka upp direkt mycket reklam för dem i TV, för jag måste säga att deras reklam troligen var en av de mer underhållande reklamsnuttarna som brukade avbryta mitt TV tittande.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg

Buffert istället för att låna Måndag, 03 Maj 2021
Ta ett lån och investera pengarna? Tisdag, 29 December 2020
Låna snabbt men fundera långsamt Fredag, 11 December 2020
Finansiera julen på rätt sätt Torsdag, 03 December 2020
Låna som pensionär Måndag, 12 Oktober 2020
Bättra på dina inkomster Onsdag, 26 Augusti 2020