Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Vad händer på sidan?

Måndag, 04 Januari 2010

Denna sajt går nu in i sitt andra levnadsår. Det första har varit ett bra år tycker iaf vi som jobbar med sidan. Förhoppningsvis har vi även kunnat hjälpa er som besöker sajten med information eller länkar som har varit till nytta.

Ser man lite fram mot 2010 är vår förhoppning att kunna få in ännu fler artiklar som fyller lite luckor som finns i information. Luckorna är inte många då vi har för närvarande ungefär 160 artiklar om lån. Utöver detta finns det en ordlista som innehåller mängder av ord och prisjämförelser från flertalet långivare.

Men det finns som sagt var fortfarande luckor och de ska vi göra allt för att täppa till under året. Vi sätter siktet högt och säger att alla ska kunna hitta den information de letar efter här.

Annars handlar det mycket nu om att försöka förbättra detaljer med sajten. Sidan är som sagt var ett år gammal och det innebär att den fortfarande är långt ifrån perfekt. Att få den perfekt är väl ett lite väl högt mål att ha men vi har iaf ett mål som säger att sidan ska bli den bästa i Sverige på att ge information om lån.

Vi tror oss redan tillhöra de bättre på just detta men det ska inte hindra oss från att fortsätta utvecklingen av sida.

Ni som läser detta kan också hjälpa oss om ni vill. Har ni förslag på saker som saknas här på Alltomlån skulle vi uppskatta om ni använder vårt kontaktformulär och berättar det för oss. Alla förslag stora som små är välkomna.

Har du något bra förslag på samarbeten som kan vara intressanta är vi självklart också intresserade av det.

Dela denna artikel på Alltomlån.com