Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lite fler bra blogginlägg

Fredag, 26 September 2014

Jag tänkte mig att det var dags för ytterligare ett gäng med tips om bra blogginlägg som jag tidigare har skrivit här på sajten. För ni som inte har haft det otroliga nöjet att besöka dessa artiklar tidigare måste ju få chansen att göra det.

Det finns massor av sidor på nätet som handlar om lån och denna är ett exempel på en sådan. Vi tycker att vår sida är ganska bra då vi försöker att skriva så sakligt som möjligt om de olika sakerna. Det finns dock andra sidor som inte jobbar alls på detta vis utan där kan det finnas tips som verkligen är riktigt dåliga.

Sen finns det ju inget som säger att ni som besöker vår sida måste tycka att den är bra bara för att vi gör det. Det jag dock gjorde i ett blogginlägg för ett litet tag sedan var att gå igenom lite av saker att tänka på när du besöker en lånesajt så som denna eller liknande. Att tänka på när du besöker sidor om lån.

Att det pågår en kamp och har så gjort under ett bra tag mot mikrolån råder det inget tvivel om. Personligen har jag valt en linje som ungefär är att jag tycker att de ska få finnas på marknaden men jag skulle inte ta ett själv då det i mina ögon är för dyrt. Men jag ser som sagt var inget problem med att andra tar ett lån av detta slag förutsatt att de verkligen har råd. Att pengar lånas ut till personer som inte har råd är bara fel.

Det man dock blir ganska mörkrädd av är vilka argument som används av motståndarna. Ett exempel på ett uselt sådant är en undersökning som Länsförsäkringar hade gjort. Fattar fortfarande inte vad de höll på med där när de gjorde en undersökning som bara visade ett skrämmande resultat men som inte var relevant alls.

Som avslutning tänkte jag mig en länk till ett inlägg jag skrev som jag döpt till Kan jag bli miljonär med SMSlån? Detta efter en diskussion på Flashback som visade prov på allt annat än stora kunskaper.

Dela denna artikel på Alltomlån.com