Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lite bra blogginlägg

Fredag, 12 September 2014

Som jag sa i förra blogginlägget så är skulle jag tipsa om lite bra blogginlägg som jag har skrivit genom åren. Vissa är självklart inte aktuella längre då saker och ting förändras men det ska nog finnas en del bra grejer att välja mellan, skriver jag själv ödmjukt.

Ett ganska nytt blogginlägg som jag skrev handlar om frågan vad skillnaden är mellan en bank och ett låneinstitut. Något som ibland inte är helt klart. Tittar du runt lite på nätet så kommer du t ex att märka att ordet bank används fel ganska ofta.

I februari 2012 svingade jag lite mot skolsystemet som inte lärde ut viktiga saker kändes det som. Min irritation uppstod efter det att jag tittat på ett avsnitt av Lyxfällan där flicka som var med inte alls visste vad ränta var.

Lyxfällan har givit mig uppslag till ganska många blogginlägg genom åren och ett av dem tog upp den fråga man tyvärr hör alldeles för ofta i det programmet. "Vi vet inte vad vi ska göra." En fråga som man egentligen aldrig skulle behöva höra, läsa osv då det ofta är väldigt uppenbart vad man kan göra.

För att avsluta så slänger jag in en länk till ett inlägg av det lite mer roliga slaget. Inlägget handlar om en inte allt för smart bankrånare som väl misslyckades ganska ordentligt kan man minst sagt säga.

Dela denna artikel på Alltomlån.com