Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Julen är nästan här

Fredag, 16 December 2011

Under denna mörka tid på året är det härligt när några trevliga helger dyker upp. Och julen är utan tvekan en sådan både för unga o gamla. Visst innebär julen ganska mycket stökande men det är det väl värt. Konsumtionen går också upp under julen då mat och presenter ska köpas.

Tänk därför väldigt noga igenom dina köp innan du gör dem för det finns annars en stor risk att du betalar extra mycket för något. Och då man ofta handlar mycket kan det bli frågan om ganska stora summor som spenderas i onödan.

T ex är det ofta mycket billigare att köpa något på nätet än vad det är i en vanlig butik. Nu kanske det börjar bli ont om tid inför julen att köpa sakerna via nätet men det är iaf något att tänka på. Ett bra nättips är även Ebay där det går att hitta mycket som är väldigt billigt. Personligen har jag t ex köpt usbläsare för cirka 10 kr o då ingår frakt från Asien i det priset.

Tänk även på att inte köpa för mycket presenter. Visst är det trevligt att ge bort gåvor men det får aldrig bli för sådana summor att man riskerar sin egna ekonomi.

God Jul i stugorna o se till att äta en massa god gröt o skinka :).

Dela denna artikel på Alltomlån.com