Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Telefonlån

Detta är en form av lån som man tar genom att ringa ett telefonsamtal. Till stor del har dessa lån fasats ut med intåget av Internet. Men det finns fortfarande flertalet långivare som erbjuder sina kunder att ringa in och ansöka om ett lån.

Generellt gäller detta de lite mindre lånet vilket innebär att det är frågan om mikrolån eller privatlån som sträcker sig upp till maximalt 350 000 kr. För större lån passar det sig inte alls lika bra att låna pengar per telefon.

Se upp för extra kostnader

Detta är något som speciellt gäller för de företag som sysslar med mikrolån. Där går det ofta att ringa in och ansöka om ett lån men något man då ska se upp med är vad taxan är för telefonsamtalet. Ofta kan det kosta över 10 kr per minut att ringa in till deras kundtjänst. Av denna anledning kan det mycket väl vara bättre att försöka låna pengar antingen genom SMS eller via en webbansökan.

Väljer man att låna via telefonen gäller det att ha den rätta informationen tillgängligt. Detta är sådan information som långivaren behöver för att kunna ta ett beslut om att låna ut pengar eller ej till dig.

Annars ska det inte vara någon skillnad på lånen som man kan ansöka om via telefonen jämfört med dem man lånar via Internet, på bankkontoret eller via mobilen.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst