Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Tips om bra saker på sajten

Söndag, 27 April 2014

Ibland får man allt ta och slå sig själv lite för bröstet och säga vad man tycker sig ha för några bra saker. Just detta tänkte jag göra nu genom att titta lite på några saker som finns här på sajten.

Jämförelser

Det kanske allra viktigaste vi har här på sajten är våra jämförelser av lån. Vi jämför privatlån, bolån, mikrolån och billån här. Som du ser när du besöker våra jämförelser så skiljer det ju ganska mycket i ränta mellan olika långivare varför det verkligen är värt att jämföra innan ett lån söks. Ett exempel är mikrolån där det kan vara dubbla priset hos de dyraste långivarna vilket inte alls är värt att betala då lånet är likvärdigt. Titta in till våra jämförelser.

Du kanske inte behöver låna

Även om detta är en sida som till absoluta huvuddelen handlar om lån så är inte vår tanke att man ska låna när det egentligen inte behövs. Som ett litet hjälpmedel för detta har vi en privatekonomiavdelning. Där går det exempelvis hitta hur man gör för att sätta ihop en budget, du kan hitta vad som händer ifall en skuld inte betalas, du hittar en metod som du kan använda om du har kommit i ekonomiska problem och sist men absolut i minst så hittar du spartips. Dessa tips kanske kan spara in dig pengarna som behövs så att du slipper låna pengar. Titta in till vår privatekonomiavdelning.

Få reda på nästan allt om bolån

Vi har flera hundra artiklar här på sajten som tar upp det mesta inom lån. Den delen där vi nog dock har allra bäst täckning med artiklar är bolån. Vi har runt 30 artiklar här så du kan alltså troligen hitta det du vill veta. Titta in till våra artiklar om bolån.

Vi har massor mer

Skulle jag ha tagit upp allt bra som jag tycker att vi har på sidan hade det blivit ett väldigt långt blogginlägg. Så jag nöjer mig för tillfället med de här tre sakerna. Sen kan jag avsluta med att säga att om det är någon information om lån som du söker så har vi troligen den på sajten, tittar du runt lite hittar du den troligen.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg

Buffert istället för att låna Måndag, 03 Maj 2021
Ta ett lån och investera pengarna? Tisdag, 29 December 2020
Låna snabbt men fundera långsamt Fredag, 11 December 2020
Finansiera julen på rätt sätt Torsdag, 03 December 2020
Låna som pensionär Måndag, 12 Oktober 2020
Bättra på dina inkomster Onsdag, 26 Augusti 2020